Ana Sayfa / Kime Ait / 1 karat tektaş kaç lira

1 karat tektaş kaç lira

Tektaş 1 karat yüzük kaç lira, Acun Ilıcalı’nın Survivor yarışmacılarının annelerine hediye ettiği tektaş pırlanta yüzüğün fiyatı ne merak ediliyor.1 karat tektaş yüzük ne kadar? Survivor yeni bölümünde Acun Ilıcalı ödül oyununda yarışmacıların annelerine tektaş yüzük hediye edildiğini açıklamıştı. Vatandaşlar, 1 karat tektaş yüzük fiyatı kaç para, 1 karat pırlanta ne kadar araştırmaları yapıyor. Survivor ödül oyununda yarışmacılar annelerine yüzük hediye etme fırsatı bulacak. 1 karat tek taş pırlanta yüzük ne kadar fiyat ne? İşte cevabı..

1 Karat Tektaş yüzük fiyatı kaç lira. Pırlanta ve elmasda karat ne anlama geliyor. Survivor 6 Mayıs Çarşamba 68. bölümde Acun Ilıcalı, ödül oyununda kazanan takımdaki yarışmacıların annelerine birer karat tektaş yüzük gideceğini açıkladı. 1 karat tektaş yüzük ne kadar kaç para, bir karat pırlanta fiyatı… Vatandaşlar, 1 karat tek taş pırlanta yüzük ne kadar fiyat ne sorusunu araştırıyor. İşte cevabı…

1 KARAT TEKTAŞ PIRLANTA YÜZÜK FİYATI
TV8’in ilgiyle takip edilen yarışması Survivor’ın 68. bölümü, 6 Mayıs Çarşamba günü ekranlara geldi. Acun Ilıcalı, ödül oyununda kazanan takımdaki yarışmacıların annelerine birer karat tektaş yüzük gideceğini açıkladı Ödül oyunu büyük heyecana sahne olurken, zaman zaman gerginlikler de yaşandı. Ödül oyununu kazanan takım ise annelerine tektaş yüzük hediye etmiş oldu. Peki tektaş pırlanta yüzük ne kadar?

Piyasa 1 karat pırlanta tek taş fiyatı 26 bin TL – 37 bin TL arasında değişiyor.

İlginizi Çekebilir

Kafe ve restoran boykotu büyüyor

Restoran ve kafelere yönelik fahiş fiyat boyoktu giderek büyüyor. birçok kafe ve restoran büyük ciro …

Sınırsız Hosting