Ana Sayfa / Manşet / 20, 27 ve 28 Haziran sokağa çıkma kısıtlaması

20, 27 ve 28 Haziran sokağa çıkma kısıtlaması

LGS ve YKS sınav günleri  Sokağa çıkma kısıtlaması var. 20 Haziran Cumartesi sokağa çıkma kısıtlaması var. 27-28 Haziran cumartesi ve pazar sokaga çıkma kısıtlaması var YKS nedeniyle. Lise sınavları ve üniversite sınav günleri sokağa çıkma yasağı var. 20 Haziran’daki Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve 27-28 Haziran’daki Yükseköğretim Kurum Sınavı’yla (YKS) ilgili çok önemli gelişme… Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, LGS ve YKS günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıkladı.

20 Haziran cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması var. LGS nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması var. YKS 26-28 Haziran günleri sokağa çıkma kısıtlaması var. 20 Haziran’daki LGS ve 27-28 Haziran’daki YKS’ye girecek milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Bakan Koca, LGS ve YKS günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıkladı.

TAVSİYE KURULDAN, TALİMAT ERDOĞAN’DAN

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı: LGS ve YKS günlerinde sağlanması gereken şartlar konusunda Bilim Kurulumuz tavsiye kararı aldı. Sınava gidiş ve dönüş saatlerinde dışarıda yoğunluk olmaması, günün gençlere ayrılması için Sn. Cumhurbaşkanımız sınırlı bir sokağa çıkma yasağı yönünde talimat verdiler.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting