Ana Sayfa / Ekonomi / 2023 bedelil askerlik ücreti açıklandı

2023 bedelil askerlik ücreti açıklandı

Bedelil askerlik ücreti 2023 açıklandı. bedelli 100 bin liraya askerlik bedelini ödeyerek vatani görevini yapmış sayılacak. Mehmetçikler askere Mehbet Beyler vezneye koyacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sözleşmeliye Kadro Şöleni Programı’nda memur ve emekliye zam artış oranını açıkladı. Erdoğan, “Tüm memur ve emeklilerimiz için maaş artış oranı yüzde 25 olarak uygulanacak” dedi.Her yıl memur maaş zammına endekslenmiş biçimde iki kez artan bedelli askerlik ücreti 2023 Temmuz ayına kadar geçerli olacak. Buna göre bedelli askerlik fiyatı 100.080,9‬ lira oldu.

2023 bedelil askerlik ücreti açıklandı. askerliğini Mehmet Bey olarak yapacaklar için bedil 100 bin lira oldu. Bedelil askerlik 2023 için uzun kuyruklar şimdiden oluşabilir. Bedelli askerlik ücret hesaplama 2023: Yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak, yeni bedelli askerlik fiyatı açıklandı mı ve ne zaman belli olacak?

Bedelli askerlik fiyatları memur zammının netleşmesiyle gündemdeki yerini aldı. Ocak ve temmuz aylarında yeniden belirlenen memur maaş zamları kapsamında değişen bedelli askerlik ücretinin yeni yılda ne kadar olacağına ilişkin araştırmalar oranların netleşmesiyle hız kazandı. Peki, 2023’te bedelli askerlik ücreti ne kadar, kaç TL olacak? İşte bedelli askerlik ücreti hakkında merak edilenler…Bedelli askerlik ücret hesaplama 2023: Yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak, yeni bedelli askerlik fiyatı açıklandı mı ve ne zaman belli olacak?

2023 BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bedelli askerlik ücreti şu an için belli değil ve konuşulan tüm rakamlar tahminler üzerinden yürütülüyor. Bedelli askerlik ücret hesaplama 2023: Yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak, yeni bedelli askerlik fiyatı açıklandı mı ve ne zaman belli olacak?

BEDELLİ ASKERLİK 2023 ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

2022 Temmuz ve aralık arasında bedelli askerli ücreti 80,064,72 TL’ydi. Bedelli askerlik ücreti memur zammına göre belirlenecek. Yeni bedelli askerlik ücretinin ise bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Bedelli askerlik ücret hesaplama 2023: Yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak, yeni bedelli askerlik fiyatı açıklandı mı ve ne zaman belli olacak?

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİNDE TAHMİNLER NE YÖNDE?

2023 yılında geçerli olacak asgari ücret 22 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Temmuz 2022 itibariyle 5.253 TL olan asgari ücret yüzde 54,7 oranındaki zam ile 8 bin 506,8 TL oldu.

Şimdi memur ve emekli maaşlarına yapılacak zammın ne kadar olacağı merakla beklenirken, asgari ücrete yapılan yüzde 50’lik zammın memur maaşlarına da uygulanması halinde hangi rakamların ortaya çıkacağı konuşuluyor.

Bu durumda ise yüzde 50 zam yansıtılan bedelli askerlik ücretinin 80 bin TL’den 120 bin TL’ye yükselmesi olası senaryolar arasında bulunuyor.Bedelli askerlik ücret hesaplama 2023: Yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak, yeni bedelli askerlik fiyatı açıklandı mı ve ne zaman belli olacak?

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NASIL BELİRLENİYOR? 

7179 sayılı Askeralma Kanunu 9’uncu maddesi gereğince bedelli askerlik bedel miktarı memur aylık katsayısına göre her yıl Ocak ve Temmuz aylarında yeniden tespit edilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Uçak biletlerine zam

Uçak biletleri zamlandı. THY yurtiçi uçak bilet fiyatları. Yurtdışı en ucuz uçak biletleri. İç hatlar …

Sınırsız Hosting