Ana Sayfa / Spor / 3 büyükler hocasız kaldı

3 büyükler hocasız kaldı

Süper Lig’de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray hocasız kaldı. son olarak Fatih Terim’in de Galatasaraydan gönderilmesinden sonra 3 büyük kulüp teknik direktörsüz kaldı.

Süper Lig’in 3 büyük kulübüne hoca aranıyor. 2021-2022 futbol sezonunda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş hocasız olarak yoluna devam ederek tarihe geçiyor. Gazeteci Yakup Çınar Galatasaray‘da teknik direktör Fatih Terim’le yollar ayrıldığını duyurdu. Fatih Terim Galatasaray NEF stadyumuna çağrılmıştı.

Gazeteci Kadir Çetinçalı, Galatasaray Yönetim Kurulu’nun Fatih Terim ile çalışmak istemediğini, yol ayrımının güçlü bir olasılık olduğunu iddia etmişti.

Bu kararla birlikte 3 büyüklerin teknik direktörlük görevinde kimse bulunmuyor. Beşiktaş’da Sergen Yalçın’la, Fenerbahçe’de Vitor Pereira’yla yollar ayrılmıştı.

FATİH TERİM’İN ALACAĞI TAZMİNAT MİKTARI

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopan, Türkiye Kupası’na veda eden Galatasaray’da başarısız sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı.


Galatasaray’da Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim, Nef Stadyumu’nda görüşme gerçekleştirdi. 15 dakika süren toplantıda durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra ayrılık kararı çıktı.

GENÇLİK AŞISI TUTMADI
Galatasaray’da Burak Elmas’ın başkan olmasının ardından sözleşmesini uzatan Fatih Terim, kadroya genç isimler transfer etti. Avrupa Ligi’nde gruptan lider çıkan sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de ise 20. hafta sonunda Trabzonspor’un 22 puan gerisinde kaldı. Sarı-kırmızılı takım ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda TFF 1. Lig ekibi Denizlispor’a taraftarı önünde penaltılarla elendi.

176 MAÇTA 44 YENİLGİ
Galatasaray, Fatih Terim döneminde 176 maça çıktı. Sarı-kırmızılı takım tüm kulvarlarda 97 galibiyet alıp 44 kez sahadan yenik ayrıldı. 340 atıp, 209 gol yiyen sarı-kırmızılı takım bu maçların 35’inden beraberlikle ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da tutuklanan 5 holiganın isimleri

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya girerek terör estiren ve tutuklanan 5 holiganın isimleri. 13 saldırgandan 5’i tutuklandı …

Sınırsız Hosting