Ana Sayfa / Ekonomi / 5 büyük zincir markete müfettiş gönderildi

5 büyük zincir markete müfettiş gönderildi

Türkiye’de 5 büyük zincir marketlere müfettiş gönderildi, dev cezalar yolda. Büyük 5 zincir marketler ortak karar alarak durumu protesto edebilir Türkiye’de ekonomi çok karışacak, kriz derinleşecek gibi görünüyor. Ticaret Bakanlığı, 5 büyük zincir marketinde yumurtadan süte, makarnadan pirince kadar tüm ürünlerde fahiş fiyat artışı yapılıp yapılmadığının tespiti için müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

5 büyük zincir market için müfettişler yola çıktı, raflar ve ürünler tek tek incelenecek. Bazı zincir marketlerin ise etiketlerde indirime gittiği belirtiliyor. Türkiye’de kurulan sistem çöktü gibi.

Ticaret Bakanlığı, 5 büyük zincir marketinde yumurtadan süte, makarnadan pirince kadar tüm ürünlerde fahiş fiyat artışı yapılıp yapılmadığının tespiti için Müfettişleri görevlendirildiğini açıkladı.

Ticaret Bakanlığı: “5 büyük zincir markette yumurtadan süte, makarnadan pirince, sebze ve meyveden temizlik malzemelerine kadar geniş bir yelpazedeki üründe fahiş fiyat artışı yapılıp yapılmadığının tespiti için Ticaret Bakanı Sayın Mehmet MUŞ’un talimatlarıyla Ticaret Müfettişleri görevlendirilmiştir.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

FED yeni faiz kararı

FED son faiz kararı açıklandı. FED faizi sabit tuttu. FED kararı sonrası dolar ve para …

Sınırsız Hosting