Ana Sayfa / Genel / 50 bin PKK’lı saldıracak iddiası
MUSTAFA DESTİCİ PKK İDDİASI

50 bin PKK’lı saldıracak iddiası

50 bin PKK’lı teröristin Türkiye’ye saldırı hazırlığı yaptığı iddiasını BBP Genel Başkanı Mustafa Destici gündeme getirdi. Destici, PKK’nın Suriye’de ve Doğu ve Güneydoğu’da büşük bir saldırı için hazırlık yaptığını öne sürdü. PKK yeni bir kalkışma hareketi yapabilir mi Doğu’da sorusu ve TSK’nın önlemleri. 

PKK’nın 50 bin teröristle Türkiye’ye saldırı hazırlığı yaptığını öne süren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, hükümetin ve askerin önlem alması gerektiğini söyledi. PKK’nın elindeki ABD silahları ve türleri de önemli bu noktada. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, terör örgütü PKK’nın Doğu’da büyük bir hazırlık içerisinde olduğunu belirterek, “Bunun bilgilerini alıyorum. Toplam 50 bin teröristin yetiştirildiğini ve hazırlandığı söyleniyor. Devletimizin sürece mutlaka müdahale etmesi lazım” dedi.

PKK BAHAR’DA SALDIRABİLİR
Destici PKK’lı teröristlerin saldırı hazırlığında olduğunu öne sürmesi Ankara kulislerini de hareketlendirdi. Partisinin genel merkez binasında basın toplantısı düzenleyen Destici, “PKK, şu anda Doğu’da eylem yapmıyor gibi, kabuğuna çekilmiş gibi gözüküyor. Devlet yetkilileri bize terörü bastırdıklarını, durdurduklarını söylüyorlar. Ben işin aslının böyle olmadığını düşünüyorum ve PKK’nın büyük bir hazırlık içerisinde olduğunu biliyorum ve bunun bilgilerini alıyorum” dedi.

Suriye’nin Afrin ve Kamışlı kentlerinde terör örgütünün hazırlık yaptığını belirten Destici, “Kandil’de bulunan üst düzey PKK liderlerinden her birisi bir bölgeye gönderilmiş durumda. Her birisi orada bir bölgede 10 bine yakın PKK’lı terörist yetiştiriyor. Toplam 50 bin teröristin yetiştirildiği ve hazırlandığı söyleniyor. Bu zamana kadar hiç kullanmadıkları silahları kullandıkları söyleniyor. Devletimizin sürece mutlaka ama mutlaka müdahale etmesi lazım. Bu bana gelen doğrudan bir bilgidir, yorum değildir. Süratle kolordularımız oralara yollanmalı ve acilen müdahale edilmelidir” dedi.

RUHİ KILIÇKIRAN NERELİ, KİM VE NE OLMUŞTU?

TAM 49 YIL ÖNCE

Ankara’da 49 yıl önce şehit edilen Ruhi Kılıçkıran’ı rahmetle anan Destici, “Bundan tam 49 yıl önce Ankara’da ülkücü hareket ilk şehidini 4 Ocak tarihinde vermişti. Ruhi Kılıçkıran hunharca şehit edilmişti. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Bu vesileyle tüm vatan için şehit olan polisimizi, askerimizi, sivilimizi rahmetle anıyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Teleferik kazası gözaltına alınan 13 kişi

Antalya teleferik kazası nedeni ne neden kaza yaşandı sorusu. Antalya teleferik işletmesi hangi şirketin kimler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting