Ana Sayfa / Manşet / 58 ilde 2 gün sokağa çıkma yasağı

58 ilde 2 gün sokağa çıkma yasağı

Hangi illerde cumartesi pazar sokağa çıkma yasağı geldi. İstanbul ve Çanakkale’de cumartesi pazar sokağa çıkma yasağı geldi. Kırmızı olan 58 il hangileri. Erdoğan, Türkiye’nin tamamında sokağa çıkma sınırlaması akşam 21.00 sabah 05.00 olmak üzere haftanın her günü devam edecektir. Okulların yüz yüze açılması ise Ramazan Bayramı sonrasına kaldı.

58 ilde yeniden 2 gün sokağa çıkma yasağı geldi. hangi illerde kısıtlamalar arttı. Erdoğan: Kırmızı kategorilerdeki illerde sadece pazar günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması artık cumartesi ve pazar günleri olacaktır.Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kırmızı kategorideki illerde sadece pazar günü uygulanan sokağa çıkma sınırlaması artık cumartesi ve pazar günü olarak sürecektir.”

İSTANBUL-ANKARA-İZMİR KIZARDI // 3 BÜYÜKŞEHİR 1 AYDA KIRMIZI RENGE DÖNDÜ

Erdoğan: Lokanta ve kafe gibi işletmeler renk ayrımı olmaksızın tüm Türkiye’de yüzde 50 kapasite ve belirlenen kurallara uygun şekilde çalışabilecek

Ramazan ayı önlemleri! Hafta sonu sokak yasağı olacak!

“RAMAZANDA SOKAK KISITLAMASI” // LOKANTALAR SADECE PAKET SERVİS YAPACAK, TOPLU İFTAR YASAK

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Bakan Koca, illerin koronavirüs haritasındaki güncel durumunu paylaştı: Virüs gücünü kaybetmiş değil. Bu haritayı maviye çevirmek elimizde. Aşı programı toplum bağışıklığını sağlayana kadar mücadele etmeliyiz. Zor olanı aştık kolay olanı kaybetmeyelim

Güncel haritada 17 olan kırmızı il sayısı 58’e çıktı.

TURUNCU KATEGORİDEKİ İLLER 

Manisa,  Afyonkarahisar, Denizli, Burdur, Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Tunceli, Bingöl, Kars, Ağrı

Resim

4 KATEGORİ BELİRLENDİ

Sağlık Bakanlığı illeri risk değerlendirme kriterlerine göre 4 kategoriye ayırdı. Düşük riskli (mavi), orta riskli (sarı), yüksek riskli (turuncu) ve çok yüksek riskli (kırmızı) olarak kategoriler belirlendi. İllerde bu kategorilere göre normalleşme adımları uygulanıyor.

KATEGORİLERE GÖRE YASAKLAR İSE ŞU ŞEKİLDE OLACAK

Sağlık Bakanlığı’nın 20-26 Şubat tarihlerini kapsayan illere göre risk haritası

İlginizi Çekebilir

ABD’li bankalardan TL tavsiyei

TL değerlenmeye başladı ABD’li iki dev banka uzun vadeli TL yatırımı önerdi. TL dolar karşısında …

Sınırsız Hosting