Ana Sayfa / Manşet / İstanbul yarın okul tatil (11 Ocak Çarşamba)
ANTALYA KAR TATİLİ OKULLAR

İstanbul yarın okul tatil (11 Ocak Çarşamba)

İstanbul Çarşamba okullar tatil 11 Ocak 2017. İstanbul perşembe 12 Ocak’ta okullar tatil mi? 12 Ocak İstanbul okullar tatil mi? Öğrenciler yarın İstanbul’da okula gitmeyecek tatil edildi. İstanbul’da ‘Yarın (Çarşamba) günü de okullar tatil mi?’ sorusu kısa sürede yanıtını buldu. Kar yağışının ardından öğrenciler ‘Yarın da okullar tatil olur mu?’ sorusunu sormaya başlamıştı. Açıklamayı İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptı. İstanbul’da kar tatili 1 gün daha uzadı. Vali Vasip Şahin “İlimizde beklenenin üzerinde kar yağışı sebebiyle ulaşım güvenliği bakımından eğitim-öğretime Çarşamba günü ara verilmiştir” dedi...

İstanbul yarın okullar tatil 11 Ocak çarşamba. Yarın İstanbul’da ‘okul yok. 12 Ocak perşembe İstanbul’da okullar tatil edilecek mi diye de soruluyor. İstanbul hava yine yağışlı. Meteoroloji yarın da kar yağışının yağmlurla birlikte devam edeceğini açıkladı. İstanbul’da kar perşembe gününe kadar yağmaya devam edecek. Yarın 11 Ocak çarşamba günü okullar yeniden tatil olacak mı? sorusu yanıtını buldu. İstanbul’da pazartesi ve salının ardından çarşamba günü de okullar tatil edildi. Açıklamayı İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptı.

11 OCAK ÇARŞAMBA İSTANBUL KAR TATİLİ

Kar yağdı çocuklar bayram etti. Okul da yok ders de. İstanbul’da etkili kar yağışı nedeniyle 2 gündür okullar kapalı ve perşembe gününün de tatil edilmesi bekleniyor. İstanbul’da okullar yarın da tatil edildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin twitter hesabından yaptığı açıklamada, “İlimizde beklenenin üzerinde kar yağışı sebebiyle ulaşım güvenliği bakımından eğitim-öğretime Çarşamba günü ara verilmiştir” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL’DA OKULLAR YARIN TATİL… VALİLİK AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada “Yoğunluğu tahminlerin üzerinde seyreden kar yağışının bugün de etkisini sürdüreceği beklenmektedir. Bu nedenle meydana gelen kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açtığı olumsuz etkiler göz önüne alınarak herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla tüm resmi ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde, gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine yarın (11 Ocak 2017 Çarşamba) ara verilmesi uygun görülmüştür” denildi.
CNNTürk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli, “Kar yağışı devam edecek. Yüksek kesimlerde kar, düşük rakımlı kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde devam edecek. Perşembe sabahına da karla uyanacağız. İki gün daha İstanbulda karlı olacak” tahmininde bulundu.

TEKRAR ETKİLİ OLDU

İstanbul’da geçtiğimiz cuma günü başlayan kar yağışı dün akşam saatlerinde etkisini kaybetmişti. Kar yağışı bugün öğle saatlerinde etkisini arttırarak tekrar başladı. Yoğun bir şekilde bir süre devam eden TEM otoyolunda görüş mesafesini 50 metreye kadar düşürdü. Araçlar TEM otoyolunda yoğun kar yağışı altında ilerlemekte güçlük çekti. Görüş mesafesinin oldukça düştüğü otoyolda sürücüler de hızını düşürmek zorunda kaldı. TEM otoyolunda yoğun yağışla bitlikte kar birikintileri oluştu. İstanbul’da öğleden sonra karla karışık yağmur bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

ABD’li bankalardan TL tavsiyei

TL değerlenmeye başladı ABD’li iki dev banka uzun vadeli TL yatırımı önerdi. TL dolar karşısında …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting