Ana Sayfa / Kadınca / 29 Ekim resepsiyonuna katılmayacak ünlüler

29 Ekim resepsiyonuna katılmayacak ünlüler

Ankara’da Külliye’deki 29 Ekim resepsiyonuna katılmayacak ünlüler belli oldu. Demet Evgar ve Cem Yılmaz gibi bazı ünlüler Erdoğan’ın 29 Ekim resepsiyonu davetini geri çevirdi. Komedyen Cem Yılmaz’dan sonra oyuncu Demet Evgar da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki resepsiyona katılamayacağını söyledi. Evgar, Antalya Film Festivali’ne katılacağı için daveti geri çevirdi.

Külliye’deki 29 Ekim Cumhuriyet resepsiyonuna katılan ünlüler kadar katılmayacak ünlüler de haber oldu bugün. Cem Yılmaz ve Demet Evgar gerekçe göstererek Erdoğan’ın resepsiyon davetini geri çevirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet’in 96. yıl dönümü nedeniyle resepsiyon düzenlenecek. Twitter hesaplarından paylaşım yapan Cem Yılmaz ve Demet Evgar, resepsiyona katılamayacaklarını söyledi.

FİLM FESTİVALİNDEN DOLAYI DAVETE KATILAMAYACAK
Külliyede düzenlenecek gece için gelen davetiyenin fotoğrafını paylaşan Demet Evgar, “Cumhuriyetimizin 96. yılı dolayısıyla davet edildiğim resepsiyona, Antalya Film Festivali Ulusal Yarışmada yarışacak olan filmim nedeniyle katılamıyorum. Bu davet için teşekkür eder, Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha kutlarım.” dedi.
CEM YILMAZ DA KATILAMAYACAK
Resepsiyona katılmayacak bir diğer ünlü isim ise Cem Yılmaz oldu. Attığı tweetle davete katılamayacağını belirten Yılmaz, şunları söyledi: “29 Ekim Cumhuriyetimizin 96.yıl dönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun.”

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting