Ana Sayfa / İlginç / Eczane ve kargolar açık mı (1-4 Ocak 2021)

Eczane ve kargolar açık mı (1-4 Ocak 2021)

Eczaneler ve kargolar yılbaşı tatilinde açık mı. 1-4 Ocak 2021 eczaneler ve kargolar açık mı çalışıyor mu? PTT açık mı tatilde sorusu. Vatandaşlar yeni yıl heyecanı yaşarken bir yandan da gündelik işlerini tamamlamak istiyor. Eczaneler ve kargo şirketleri sokağa çıkma yasağı uygulamasından muaf tutuluyor. Fakat 1 Ocak resmi tatili nedeniyle eczaneler ve kargo şirketlerinin büyük bölümü kapalı olacak.

Yılbaşı tatili eczane ve kargolar açık mı, PTT şubeleri çalışıyor mu sorusu. Yeni yıl ile birlikte 2021’in ilk resmi tatili başladı. Sokağa çıkma yasağının ve resmi tatilin bir arada yaşandığı bu günde yine birçok kurum tüm gün boyunca kapalı olacak.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA ECZANELER AÇIK MI?

Eczaneler sokağa çıkma yasağında muaf tutulan kurumlar arasında yer alıyor ancak 1 Ocak Cuma günü resmi tatil olduğu için kapalı olacak. resmi tatil olması sebebiyle 1 Ocak’ta yalnızca nöbetçi eczaneler hizmet verecek.

1 OCAK YILBAŞI YASAĞINDA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

Sokağa çıkma yasaklarının detaylarını içeren genelgeye göre kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, sokağa çıkma yasağı uygulamasından muaf tutuluyor.

Normal şartlarda sokağa çıkma yasağı kargo şirketlerini etkilemiyor ancak 1 Ocak Cuma günü yılbaşı sebebiyle resmi tatil olduğu için sokağa çıkma yasağından bağımsız olarak kargolar bugün çalışmayacak.

İlginizi Çekebilir

Bu hafta vizyondaki filmler

Vizyona giren yeni filmler, bu hafta hangi sinemada hangi film oynuyor bilgisi. 26 Nisan haftası …

Sınırsız Hosting