Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzon-Basel izle

Canlı Trabzon-Basel izle

Trabzonspor-Basel maçı saat kaçta hangi kanalda canlı bugün bilgisi. Trabzonspor7un Basel karşısına çıkaracağı ilk 11. UEFA Avrupa Konferans Ligi hedefine ulaşmak isteyen Trabzonspor – Basel bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Trabzonspor – Basel maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, Trabzonspor – Basel maçı ne zaman?

Canlı Trabzonspor-Basel maçı hangi kanada saat kaçta yayınlanacak bilgisi. Trabzon-Basel maçı nasıl biter,. Trabzon Basel’i yenebilir mi bilgisi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanla beklenen müsabakada Trabzonspor – Basel karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Trabzonspor – Basel maçı şifresiz mi? Trabzonspor – Basel maçı hakemi kim? Trabzonspor – Basel maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. Trabzonspor – Basel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor – Basel maçı şifresiz mi? Detaylar haberimizdedir…

Trabzonspor ile Basel arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı, TV8, Exxen kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

TV8, Digiturk 28, D Smart 28, Kablo TV 34, Tivibu 31, Turkcell TV+ 29, Vodafone TV 28 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Exxen, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Trabzonspor-Basel Maçı, 16 Şubat Perşembe günü oynanacak.

Trabzonspor-Basel Maçı, saat 20:45 başlayacak.

Trabzonspor ve Basel, karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 32 maçı, Trabzon’da, Şenol Güneş Stadyumu’nda oynanacak.

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting