Ana Sayfa / Gündem / ABD, UFO sırrını açıkladı

ABD, UFO sırrını açıkladı

Dünya dışı yaşam formları ile ilgili itiraflar ABD’Den gelmeye devam ediyor. Amerika, dünya dışı varlıklarla ilgili en net açıklamalarını sürdürüyor hem de en üst yetkililer aracılığıyla. dünya, 2021’de uzaylı varlığına alıştırılmaya çalışılıyor. 

UFO var mı yok mu tartışmaları artık geride kaldı, ABD’nin çok uzun yıllar önce Uzaylılarla temasta bulunduğu artık bir sır olmaktan çıktı. Şimdi sıra dünyayı bunu anlatmak istedikleri gibi. Dünya dışı varlıkların varlığına hazır olun önümüzdeki günlerde çok daha net ve delillerle bunu açıklayabilirler.

UFO VE DÜNYA DIŞI VARLIKLAR DÜNYAYA GELDİ

ABD’den çarpıcı UFO açıklaması

“İnsanlığın evrendeki tek yaşam formu olduğunu düşünmesi tedbirsizlik”
Eski ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan, katıldığı podcast programında dünya dışı yaşama ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.
2013 – 2017 yılları arasında Obama döneminde CIA direktörü olan John Brennan da dünya dışı yaşam olabileceğini öne süren inananlar listesine katıldı.

CIA UFO DOSYALARINI AÇIKLIYOR
Ekonomi profesörü Tyler Cowen’ın Conversations with Tyler adlı podcastine katılan Brennan önemli açııklamalarda bulundu. CIA’in eski yöneticisi, dünya dışı yaşam formlarının var olma olasılığına karşı olmadığını açıkça belirtti.
“Hayat birçok farklı şekilde tanımlanıyor” diyen Brennan “Bence tüm evrede bizim dışımızda başka bir yaşam formu olmadığına inanmamız biraz küstahça ve kibirli bir durum” diye ekledi.
Bunların henüz algılayamadığımız veya tanımlayamadığımız şeyler olabileceğini belirten Brennan, sadece uzaylı olarak düşünülmemesini söyleyerek “Sadece bir şeyin ne olabileceği konusunda zihnimi açık bırakmak istiyorum, ama bunların ne olabileceğini kim bilebilir?” dedi.


Nisan ayında ABD Savunma Bakanlığı, 2004 ile 2015 yılları arasında çekilen ve açıklayamadıkları hava nesnelerini yakalayan üç videoyu kamuoyuyla paylaşmıştı.

Brennan bu videolara yönelik ise “Pilotlarının bazı videolarını izledim ve onlara baktığınızda birkaçının özellikle şaşırtıcı olduğunu söylemeliyim. Mümkün olduğunca çok veriye sahip olduğunuzdan emin olmaya çalışıyorsunuz” dedi ancak bunların olağandışı hava koşulları ile ilgili bir durum da olabileceğini öne sürdü.


Geçtiğimiz aylarda da eski İsrail uzay güvenlik şefi Prof. Haim Eshed, uzaylıların var olduğunu ancak insanlar hazır olmadığını için ortaya çıkmadıklarını, koloni halinde yaşadıklarını iddia etmişti.

İlginizi Çekebilir

Çökertilen 6 ilde 6 örgüt

Polis 6 ilde 6 çeteyi ve örgütü çökertti. hangi illerde hangi örgüt ve çeteler ile …

Sınırsız Hosting