Ana Sayfa / Kadınca / ABD’de darbe isteyen oyuncu: Sarah Silverman
SARAH SILVERMAN ASKERİ DARBE İSTEDİ

ABD’de darbe isteyen oyuncu: Sarah Silverman

ABD’de ünlü oyuncu Sarah Silverman, ordunun Trump’ı devirmek için darbe yapmasını istedi. Trump ve ekibini Deli kral’a benzeten Yahudi asıllı oyuncu kadın Sarah Silverman, direniş çağrısı yaptı. ABD ordusu Trump’u devirmek için askeri darbe yapsın çağrısı. Aşırı sol görüşlü Yahudi asıllı oyuncu Sarah Silverman, Berkeley’deki olaylar sırasında orduya “faşist” Başkan Donald Trump ve “destekçilerini” devirmek için bir darbe başlatması çağrısında bulundu.

Amerika’da orduya darbe çağrısı yapıldı ünlü oyuncu tarafından. Trump karşıtları ABD’De ordunun askeri darbe yapmasını istiyor. Ünlü aktris Sarah Silverman aşırı sol görüşüyle tanınıyor. Oyuncu dün Twitter adresinden yaptığı bir paylaşımla hem destek aldı hem de büyük tepki çekti.  Silverman, yaklaşık 10 milyonluk Twitter takipçisine “Uyan ve direnişe katıl” diyerek çağrıda bulundu. Sanatçı ayrıca; “Ordu bizimle olunca faşistler devrilir. Deli kral ve görevlileri güle güle.”dedi.
Silverman, Başkan Trump’ı devirmek için askeri darbeyi onaylayan tek ünlü değil.

TRUMP KARŞITLARI BİRLEŞİYOR

Solcu komedyen Rosie O’Donnell da, seçimlerde Rus hükümeti ile anlaşma “suçlaması” ndan temize çıkana kadar Donald Trump’ın göreve başlama töreninin geciktirilmesini engellemek adına sıkıyönetim ilan edilmesi için Hillary Clinton’a destek vermişti.

İlginizi Çekebilir

Mesut komiser Arka sokaklara yeniden girdi

Arka Sokaklar Şevket Çoruh yeniden dizinin kadrosunda. Şevket Çoruh, 17 sezon yer aldıktan sonra ayrıldığı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting