Ana Sayfa / Genel / Abdülhakim Ayhan’a silahlı saldırı

Abdülhakim Ayhan’a silahlı saldırı

Şanlıurfa Akçakele Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın aracına silahlı saldırı yapıldı. Abdülhakim Ayhan saldırıdan yara almadan kurtuldu. Şanlıurfa’nın Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın da içerisinde bulunduğu makam aracı olarak kullanılan zırhlı cipe, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda şans eseri yaralanan olmadı.

Akçakale İlçesi Belediye Başkanı’na silahlı saldırı makam aracı zarar gördü. Olay, saat 11.00 sıralarında Akçakale ilçe merkezinde meydana geldi. Akçakale Belediye Başkanı AKP’li Abdülhakim Ayhan’ın makam aracı olarak kullandığı zırhlı cipe, hareket halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu ve pompalı tüfeklerle ateş açıldı. Saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, araçta hasar oluştu. Ayhan saldırı sonrası belediyeye geçerken, özel harekat polislerinin de sevk edildiği olay yerinde kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Ayhan’ın makam aracına, 20 Ekim 2015 tarihinde, Şanlıurfa kent merkezinde taşlı saldırı düzenlenmiş, olayda yaralan olmamış, araçta hasar oluşmuştu.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting