Ana Sayfa / Gündem / Açık Cezaevi izinleri ne kadar uzatıldı?

Açık Cezaevi izinleri ne kadar uzatıldı?

2022 Açık Cezaevi izinleri ne kadar uzatıldı., son durum ne? Türkiye’de açık cezaevinde kalanların sayısı kaç., genel mahkum sayısı kaç ve Türkiye’de kaç tane nerelerde açık cezaevleri var bilgisi.

Açık Cezaevi 2022 izinleri ne kadar uzadı, mahkumlar ne zaman cezaevlerine dönecek merak ediliyor. Türkiye açık cezaevi izinleri 2 ay daha uzatıldı. Açık cezaevi izinleri bitiş tarihi ne zaman sorusu. Açık cezaevi izinleri ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Koronavirüs salgını sonrasında gelen açık cezaevi izinlerinin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Peki açık cezaevi izinleri uzatıldı mı 2022, son dakika ne zaman bitecek?
Açık cezaevi izinleri son durumu araştırılan konular arasında bulunuyor. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, izinlerle ilgili bir açıklama gerçekleştirildi. Peki açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek 2022?
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILDI MI?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, “7242 Sayılı Kanun Kapsamında Bazı Hükümlüler İçin Uygulanan COVID-19 İzni ile İlgili” duyuru paylaştı. 2 ay uzatma kararı açıklandı.

AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ NE ZAMAN BİTECEK?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü şu duyuruyu paylaştı; “5275 sayılı Kanun’un Geçici 9/5. maddesi uyarınca alınan Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün 26/01/2022 tarihli yazıları ile “COVID-19 pandemisine ilişkin salgın riskinin ortadan kalkmamış olması nedeniyle hükümlülere verilen COVID-19 izin sürelerinin 2 (iki) ay süre ile uzatılmasına” dair önerisi doğrultusunda açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik tedbiri uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki izin sürelerinin, 31 Ocak 2022 tarihinden itibaren 2 (iki) ay süreyle uzatılmasına karar verilmiştir.”

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting