Ana Sayfa / Kime Ait / Acun Ilıcalı’nın yeni yatının fiyatı

Acun Ilıcalı’nın yeni yatının fiyatı

Acun Ilıcalı özel tasarım yeni yatıyla en ultra lüks yat sahibi olan Türk zengin oldu. Acun’un yatının özellikleri ve fiyatı ise dudak uçuklatıyor. Türkiye’nin en lüks yatının sahibi Acun Ilıcalı oldu.

Acun Ilıcalı’nın özel tasarım yatı denize indi. Acun’un yatının milyonlarca Euro değerinde olduğu ve şuanda Türkiye’nin en lüks yatı olduğu belirtiliyor. Acun’un yatını içinde ise yok yok. Türkiye’nin en çok izlenen programlarının yapımcısı Acun Ilıcalı işi kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra kendisinden yaşça küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Ilıcalı, yeni oyuncağını meydana çıkardı. Servet değerindeki teknesini görenler dönüp bir daha bakıyor. İşte Acun Ilıcalı’nın özel tasarlanmış yatından ilk görüntü

Televizyoncu Acun Ilıcalı özel uçakları ve serveti ile Türkiye’de en çok konuşulan isimler arasında yerini almaya devam ediyor. Kendi kanalında yarışmalara ağırlık veren Ilıcalı, Türkiye’nin en iyi yarışma programlarına imzasını attı. Başarılı yapımcı özel hayatı ile de magazin gündeminden düşmüyor. Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile kameralardan uzak bir ilişki yaşayan Acun, bu defa ultra lüks teknesi ile ağızları açıkta bıraktı.

aglaaycaacun.jpg

ILICALI’DAN ÖZEL TASARIM YAT

Kelebek’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; Ailesi ve kendisinin özel ihtiyaçlarına göre tasarladığı lüks teknesini yazın başlamasıyla denize çıkaran Acun Ilıcalı’nın teknesi tamamen Mengi Yay’ın ‘Virtus 47 Hull’ serisinden ve tamamen çelik ve alüminyumdan üretildi. Teknede tenisi sahası ve 10 metrelik havuz da bulunmakta. 3 yıl özel olarak tasarlanan yat kızlarının baş harflerini oluşturuyor. 50 metrelik motor yat, BALMY adını taşıyor. Teknenin dış tasarımı kadar iç tasarımı da özel olarak üretildi. 8 Haziran’da Tuzla Tersanesi’nde suya indirdiği teknesini görenler dönüp bir daha bakıyor.

acunla.jpg

ACUN ILICALI YENİ OYUNCAĞINI SUYA İNDİRDİ

Kış aylarında Survivor için Dominik’te bulunan Acun Ilıcalı, Türkiye’de yazın başlamasıyla yaz tatili sinyallerini verdi. Sezona giren birçok yapım sonrası soluğu Ege ve Akdeniz’de alan ünlüler arasında Acun Ilıcalı’nın da katılacağı bekleniyor. Yeni ultra lüks teknesi ile çok konuşulan Acun Ilıcalı, satın aldığı Hull City takımı içinde yeni çalışmalara başladı. Ilıcalı, 1 yılın yorgunluğunu denize çıkardığı yatında çıkarmayı planlıyor.

İşte Acun Ilıcalı’nın ultra lüks teknesinden ilk görüntüler

acun.png

İlginizi Çekebilir

Restorant ve Cafe boykotu büyüyor

Türkiye genelinde 20-21 Nisan’da lokanta., cafe ve restorantlara gitmeme boykotu büyük bir hızla yayılıyor. lokanta, …

Sınırsız Hosting