Ana Sayfa / Kadınca / Acun-Şeyma çifti boşanıyor mu?

Acun-Şeyma çifti boşanıyor mu?

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Acun neden boşanıyor sorusu. 2017 senesinde Fransa’nın Marsilya kentinde nikah masasına oturup, St. Tropez’de dillere destan bir düğünle dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanacağı iddia edildi.

Örnek çift olarak gösterilen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Birliktelikleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen çift Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın evliliği üzerinde şu sıralar kara bulutlar dolaşıyor. Geçen sene dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanacağı iddia edildi. Çiftin bugün öğleden önce sessiz sedasız yollarını ayırması bekleniyor.

ACUN ILICALI VE ŞEYMA SUBAŞI KARARINI VERDİ!

UçanKuş’un haberine göre, bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenilen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti sonunda kararını verdi. İddiaya göre ikilinin dün itibariyle dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları öğrenildi.

acinilicali

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting