Ana Sayfa / Yaşam / Acun’un kızları ile paylaşımı

Acun’un kızları ile paylaşımı

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı nikahı öncesi Acun kızlarıyla fotoğrafını paylaştı. Büyük kızını evlendiren Acun Ilıcalı, kendi nikahı öncesi diğer 3 kızıyla fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaştı. Şimdilerde Survivor 2017 ile iglilenen Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı.

Acun, Şeyma Subaşı ile nikah masasına oturuyor. 4 kızı bulunan Acun Ilıcalı, yoğun gündemine rağmen ailesine de zaman ayırıyor. Acun Ilıcalı kızları Yasemin, Leyla ve Melisa ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Kızlarını boy sırasına göre dizen Ilıcalı en arkaya da kendisi geçti.
Şeyma Subaşı’ndan olan kızı Melisa ve Zeynep Ilıcalı’dan olan kızları Yasemin ve Leyla ile Acun Ilıcalı ilk kez hep birlikte fotoğraf paylaştı. 4 kızı bulunan Acun Ilıcalı büyük kızı Banu’yu da geçtiğimiz aylarda evlendirmişti.

ACUN ILICALININ 4 KIZI VAR

ŞEYMA’NIN EVLİLİK PAYLAŞIMINDAN SONRA GELDİ
Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’dan olan kızıyla birlikte objektif karşısına geçtiği kareler çok sayıda olsa da Ilıcalı’nın Zeynep Hanım’dan olan kızlarıyla birlikte Melisa’yı da aynı kadraja koyması takipçilerinde soru işaretleri uyandırdı. Şeyma’nın kısa bir süre önce gelen ‘Evleniyorum’ paylaşımından hemen sonra gelen bu fotoğraf, Acun’un sürpriz bir nikaha hazırlandığı şeklinde yorumlandı.

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting