Ana Sayfa / İlginç / Ad-soyadları aynı 178 kişi rekor kırdı

Ad-soyadları aynı 178 kişi rekor kırdı

Japonya’da ad-soyadları aynı olan 178 kişi bir araya gelerek rekor kırdı. Hirokazu Tanaka tarafından 1994’te kurulan Hirokazu Tanaka Derneği, alışılmadık bir rekora imza attı. Japonya’da bir araya gelen ve ad-soyadları “Hirokazu Tanaka” olan 178 kişilik bir grup, aynı ad ve soyada sahip en büyük insan topluluğu olarak Guinness rekorlar kitabına girdi.

Hirokazu Tanaka isimli 178 kişi aynı anda buluştu rekor kırdı. Japonya’da çok ilginç rekor. “Hirokazu Tanaka Derneği” tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Shibuya semtinde bir araya gelen 178 Hirokazu Tanaka, Japonya’nın başkenti Tokyo’da alışılmadık bir rekora imza attı. Aynı ad ve soyada sahip en büyük insan topluluğu” olarak Guinness rekorlar kitabına girdi.

Hirokazu Tanakalar, ABD’li iş kadını Martha Stewart tarafından bir araya getirilen aynı isim ve soy isimli 164 kişinin 2005 yılında kırdığı rekorunu tazeledi.

DAHA ÖNCE 2 KEZ DAHA DENEMİŞLERDİ

Hirokazu Tanaka Derneği Temsilcisi 53 yaşındaki Hirokazu Tanaka, 2011 yılında 71, 2017 yılında ise 87 Hirokazu Tanaka’nın katılımıyla gerçekleştirilen 2 başarısız girişimin ardından rekoru tazelemiş olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Hirokazu Tanaka Derneği, oluşumla aynı ismi taşıyan Hirokazu Tanaka tarafından 1994 yılında kurulmuş, kurucu Tanaka isim konusundaki ilhamını Japonya’daki bir profesyonel beyzbol takımına çağrılan ilk Hirokazu Tanaka olan sporcudan almıştı.

İlginizi Çekebilir

Hindistan’da 6 hafta sürecek seçim başladı

Tam 6 hafta boyunca oy kullanacaklar. Hindistan’da dünyanın en uzun seçim süreci başladı ülkede 6 …

Sınırsız Hosting