Ana Sayfa / Yaşam / Adil Serdar Saçan öldü

Adil Serdar Saçan öldü

Adil Serdar Saçan ölüm nedeni ne kaç yaşında ne zaman öldü sorusu. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, 60 yaşında hayatını kaybetti

Adil Serdar Saçan öldü. Bir dönemin efsane polis müdürlerinden olan Adil Serdar Saçan öldü. Mafya babalarının, yer altı dünyasının kabadayılarının korkulu rüyası efsane müdür Adil Serdar Saçan öldü.

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, akciğer kanserinden hayatını kaybetti. Vefat haberini Saçan’ın sosyal medya hesabından ailesi duyurdu.
Saçan’ın cenazesinin 25 Mayıs Perşembe ikindi namazına müteakip Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği öğrenildi.

İşkence iddialarının ardından meslekten ihraç edilen Saçan, 23 Eylül 2008’de Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı. Saçan, 16 ay tutuklu kaldıktan sonra 15 Ocak 2010 tarihinde tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti. Ağustos 2013’te İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından karara bağlanan Ergenekon davasında 14 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting