Ana Sayfa / Genel / AFAD Manisa deprem açıklaması 22 Ocak

AFAD Manisa deprem açıklaması 22 Ocak

Son deprem Manisa ve AFAD deprem açıklaması 22 Ocak 2020. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası can kaybı ve yaralanma bulunmadığı bilgisinin alındığını bildirdi.

Manisa deprem fırtınası ve AFAD açıklaması. son depremler ve İstanbul’da da hissedilen Manisa depremi son açıklamalar.AFAD’ın Twitter hesabından Manisa’daki depreme ilişkin açıklama yapıldı.

MANİSA DEPREM FIRTINASI

Açıklamada, “Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Manisa’nın Akhisar ilçesinde 22.22’de 5.4 büyüklüğünde İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir, Bursa, Balıkesir gibi bir çok ilde hissedildi. Kandili Rasathanesi ve AFAD, 22.25’te aynı noktada 4.4 büyüklüğünde bir artçı kaydedildiğini açıkladı. AFAD “Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibariyle can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.” açıklamasında bulundu.
Manisa’nın Akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından 4.4 büyüklüğünde bir artçı daha kaydedildi.

Deprem İstanbul başta olmak üzere İzmir, Bursa Balıkesir gibi bir çok ilde hissedildi.
Deprem yerin 8.5 kilometre derinliğinde kaydedildi.

UZMANLAR YORUMLADI

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Oğuz Gündoğdu yaptığı açıklamada: Çok sık depremler olması öncü olduğu anlamına geliyor. Akhisar çok uzak. Bu depremlerden bazısı artçı sayılan depremlerdir diğerleri de öncü depremleridir. Bu nedenle beklenen büyük depremin sırası değil. Bu zon içerisinde olan depremdir. İçerisinde 5,5 6’ya giden depremler olabilir.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting