Ana Sayfa / Genel / Afyon’da ülkü ocakları başkanı yurt ziyaret etti

Afyon’da ülkü ocakları başkanı yurt ziyaret etti

Afyonkarahisar’da ülkü ocakları başkanının törenle öğrenci yurdu ziyareti tartışma çıkardı. Ülkü ocakları başkanları milletvekilleri gibi protokol yaptırmaya başladı. Afyon Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler, makam aracı ve merasimle KYK Tınaztepe Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

Afyon Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler’in öğrenci yurdu kriz çıkardı. KYK yurdunu müfettiş gibi gelen ve özel karşılama töreni yapılan ülkü ocakları başkanı için öğrencilerin  hazır ola geçirildi öne sürüldü. Afyon Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler, makam aracı ve merasimle KYK Tınaztepe Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

Afyonkarahisar’da bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Tınaztepe Erkek Öğrenci Yurdu’nda Ülkü Ocakları İl Başkanı’na “karşılama töreni” düzenlendi.

Ülkü Ocakları Afyon İl Başkanı Oguz Kağan Diler, üniversite öğrencilerinin kaldığı ve siyasi partilerin girişinin yasak olduğu KYK yurduna törenle giriş yaptı.

Yurdun girişinde güvenlik görevlileri ve beraberindeki grup “esas duruş”a geçerek Diler’in geçişini bekledi.

Ülkücülerin simgesi “bozkurt” işaretiyle karşılanan Diler’in, daha sonra yurda girdiği ve müdür tarafından makam odasında karşılandığı belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting