Ana Sayfa / Genel / Ahmet Akpolat neci, nereli ve kim?

Ahmet Akpolat neci, nereli ve kim?

Ahmet Akpolat aslen nereli, kaç yaşında hangi televizyonlarda çalıştı mesleği ne soruları. Deprem özel yayınlarında CNRN Türk’e en çok ismini duyduğumuz isim olan Ahmet Akbulut hakkında merak edilenler. 

Ahmet Akpolat kameraman şefi olarak görev yapıyor CNN Türk televizyonunda. CNN Türk kameraman şefi Ahmet Akpolat’ı gören izleyicilerin dikkatini çekerek Ahmet Akpolat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? mesleği ve kariyeri nedir. İşte Ahmet Akpolat’ın biyografisi

AHMET AKPOLAT HAKKINDA MERAK EDİLENLER
Kameraman şefi Ahmet Akpolat izleyiciler tarafından merak edilerek internet arama motorlarında Ahmet Akpolat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? mesleği ve kariyeri nedir? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Ahmet Akpolat’ın biyografisi haberimizde..

KAMERAMAN AHMET AKPOLAT KİMDİR? BİYOGRAFİSİ

Ahmet Akpolat, 1980 İstanbul doğumlu. ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Harran Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü mezunu. 2002 yılında CNN Türk haber merkezinde haber kameramanı asistanı olarak mesleğe başladı. Sonrasında, SKY Türk, Haber Türk’de haber kameramanı olarak çalıştı. Halen CNN Türk’de haber kameramanı olarak çalışmakta.

İlginizi Çekebilir

Belediye başkanından çalışanına taciz

Belediye başkanı 25 yaşındaki bayan çalışanına makam odasında cinsel tacizde bulundu iddiası. Mardin’de belediye bakanı …

Sınırsız Hosting