Ana Sayfa / Kime Ait / Ahmet Burak Dağlıoğlu neci, nereli, kim?

Ahmet Burak Dağlıoğlu neci, nereli, kim?

Berat Albayrak’ın yerine gelen Ahmet Burak Dağlıoğlu aslen nereli, neci, eğitim ve kimdir soruları. varlık Fonu’na getirilen Ahmet Burak Dağlıoğlu Bilal Erdoğan’ın imam hatip arkadaşı mı kartal’dan sorusu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı. Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Ahmet Burak Dağlıoğlu ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Ahmet Burak Dağlıoğlu kimdir?

Türkiye Varlık Fonu’na Berat Albayrak yerine Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı. Ahmet Burak Dağlıoğlu Bilal Erdoğan’ın da okuduğu kartal İmam Hatip mezunu. kartal imam hatip mezunları Bilal Erdoğan sayesinde neredeyse devletin tüm kademelerinde hem yönetici oldular hem de çok yüksek kazanlar elde eden Türkiye’nin en başarılı bürokratları ve işinii bilen memurlar kısmına terfi ettiler.

DAMAT BERAT GİTTİ, AHMET BURAK GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı. Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Ahmet Burak Dağlıoğlu ile ilgili aramalar hız kazandı. İletişim Başkanlığı, görevden aflarını talep eden Berat Albayrak ve Arda Ermut’un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyeliğinin sona erdiğini bildirdi.

AHMET BURAK DAĞLIOĞLU KİMDİR?

Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Ahmet Burak Dağlıoğlu, Yatırım Ofisi Başkanlığı görevindeydi. Ahmet Burak Dağlıoğlu bu göreve Şubat ayında getirilmişti.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi mezunudur. Geçmişte Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği genel sekreterliği de yaptı.

IE Business School’da Global Master in Finance ve Bahçeşehir Üniversitesi Strategic Marketing and Brand Management alanlarında çift mastırlıdır.

İlginizi Çekebilir

Antalya Limak Lara Hotel faturası

Antalya’daki Limak Lara Hotel Türk vatandaşına milliyet farkı kesti 120 Euro. Türk vatandaşları Türkiye’de aşağılanmaya …

Sınırsız Hosting