Ana Sayfa / Genel / Ahmet Cevdet Yalçıner neci, nereli ve kim?

Ahmet Cevdet Yalçıner neci, nereli ve kim?

Ahmet Cevdet Yalçıner aslen nereli, kaç yaşında, alanı ne kimdir bilgileri. Prof. Ahmet Cevdet Yalçıner açıklamaları ile dikkat çekiyor İstanbul için.

Prof. Dr Ahmet Cevdet Yalçıner memleketi, kaç doğumlu, alanı ne, eğitimi ne kariyeri bilgileri merak ediliyor. ODTÜ Kıyı ve Liman İnşaatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner’in , yaptığı açıklama ve yorumlarıyla izleyici ve dinleyicilerin dikkatini çekerek Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir, uzmanlık alanı nedir? diye araştırmaya başladılar. İşte Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner’in biyografisi.
Ülkemizde yaşanan doğal afetler ve özelliklede Depremlerden sonra olası tsunami riski ile ilgili uzman kişiler yaptığı yorum ve analizleriyle izleyici ve dinleyicilerin dikkatini çekmektedir. ODTÜ Kıyı ve Liman İnşaatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, bu kişilerden biri olup izleyici ve dinleyiciler merak ederek sosyal medya alanlarında Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner’in kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir, uzmanlık alanı nedir? diye araştırmaya başladılar. İşte Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner’in hayat biyografisi..
PROF. DR. AHMET CEVDET YALÇINER KİMDİR? BİYOGRAFİSİProf. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi, Deniz Mühendisliği Araştırma Merkezi başkanı ve Kıyı ve Deniz Mühendisliği Laboratuvarı yöneticisi görevleri yürütmüştür. “Akışkanlar Mekaniğine Giriş”. “Akışkanlar Mekaniği”, “İnşaat Mühendisliğinde Bilgisayar Uygulamaları “, “Kıyı ve Liman Mühendisliğine Giriş”, “Kıyı Mühendisliği Problemlerinde Modelleme”, “Kıyı Hidroliği” “Deniz Mühendisiğine Giriş ve Sualtı Uygulamaları”, “Liman Planlama ve Tasarımı”, “Marinalar” , “Kıyı Yapıları Tasarımı” ve “Denize İlişkin Afetler ve Tsunamiler” başlıklı dersleri vermektedir..Prof. Dr. Yalçıner’in uluslararası kitaplarda veya seçkin bilimsel dergilerde yayınlanmış 50 den fazla makalesi, 90 dan fazla tebliği bulunmaktadır. Kıyı ve Deniz Mühendilsiği konuları ile ilişkili olmak üzere 6 ulusal ve 5 uluslararası bililmsel konferans ve ayrıca ondan fazla toplantı düzenledi. Temel ve uygulamalı nitelikte 50’den fazla ulusal ve ondan fazla ulusalararası araştırma projesinin bir çoğonda yönetici ve bir kısmında araştırıcı olarak görev aldı.PROF. DR. AHMET CEVDET YALÇINER’İN EĞİTİM BİLGİLERİ1982 – 1989DoktoraOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Türkiye1979 – 1982Yüksek LisansOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Türkiye1975 – 1979LisansOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, TürkiyePROF. DR. AHMET CEVDET YALÇINER’İN YAPTIĞI TEZLER1989DoktoraTransmission and reflection of solitary waves from vertical porous structuresOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü1982Yüksek LisansOvertopping of Solitary waves over sea dykesOrta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği BölümüProf. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner’in nereli ve kaç yaşında olduğu bilinmemekte olupr araştırmalarımız devam etmektedir. Siz değerli okuyucularımız konu hakkınad bilgi sahibiyseniz bizler yorm bölümünden yazabilirsiniz..

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting