Ana Sayfa / Sağlık / Ahmet Tatlıses beyin ameliyatında

Ahmet Tatlıses beyin ameliyatında

Ahmet Tatlıses kaç yaşında, nesi var ve son durumu bilgileri. İbrahim Tatlıses’in büyük oğlu Ahmet Tatlıses beyin ameliyatına girdi durumu kritik. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Tatlı’dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, beyin ameliyatına alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu aktarıldı.

Ahmet Tatlıses beyin ameliyatına girdi doktorları durumu kritik açıklaması yaptı. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’i yıkan haber.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in en büyük oğlu olan Ahmet Tatlıses, şu günlerde ciddi bir şağlık problemi yaşıyor. TV100’ün hazerine göre, Tatlıses’in Adalet Tatlı’dan olan oğlu Ahmet Tatlıses, özel bir hastaneden beyin amletiyatına alındığı açıklandı.

Ahmet Tatlıses’in ameliyattan sonra durumunun ciddiyetini koruduğu aktarılırken, ziyaret eden isimlerin arasından kardeşi İdo Tatlıses’te vardı. Öte yandan İbrahim Tatlıses’ten oğlunun durumana ilişkin herhangi bir açıklamada gelmedi.


Ahmet Tatlıses’in ameliyattan sonra durumunun ciddiyetini koruduğu aktarılırdı

AHMET TATLISES KİMDİR?

Ahmet Tatlıses, İbrahim Tatlıses’in Şanlıurfa’da evlendiği ilk eşi Adalet Tatlı’dan olan üç çocuğundan biridir. Ahmet Tatlıses, bir dönem ünlü şarkıcı Ceylan ile evlenmiş ama ikilinin birlikteliği uzun sürmemişti. Çiftin 2 yıl süren evliliklerinde Mert adından bir oğlu olmuştu. 2002 yılında Ceylan’dan ayrılığı sonrası 2008 yılında Tülay Koça ile dünyaevine girdi.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting