Ana Sayfa / Genel / Ahmet Yıldız neci, nereli ve kim?

Ahmet Yıldız neci, nereli ve kim?

Ahmet Yıldız aslen nereli; eğitimi ve kimdir bilgileri. Türkiye’nin New York’taki BM Daimi Temsilciliği görevine de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız 

Ahmet Yıldız hakkında tüm merak edilenler. Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği görevine Büyükelçi Sedat Önal atandı. New York’taki BM Daimi Temsilciliği görevine de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız getirildi.

Ahmet Yıldız memleketi, kaç doğumlu, neci ve kim bilgileri. Türkiye’nin New York’taki BM Daimi Temsilciliği görevine de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız  getirildi.

Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği görevini Birleşmiş Milletler’de Daimi Temsilcilik pozisyonunda bulunan Büyükelçi Sedat Önal, Önal’dan boşalacak görevi de Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız üstlenecek.

TEBLİĞ EDİLDİ
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi ve New York’taki BM Daimi Temsilcisi olacak isimlere yeni görevlerini telefonla tebliğ etti.New York’ta Türkiye’nin BM Daimi Temsilcisi pozisyonunda bulunan Önal’a yeni Washington Büyükelçiliği görevi verildi.

Önal’dan boşalan Türkiye’nin BM Daimi Temsilciliği görevi ise Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız’a tebliğ edildi.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting