Ana Sayfa / Kadınca / Aile Dizisi 1. bölüm izle zamanı

Aile Dizisi 1. bölüm izle zamanı

Aile dizisi 1. bölüm ne zaman kimler oynuyor konusu. Aile dizisi Show TV izle 1. bölüm izle. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Aile dizisinin ilk bölümünün yayınlanacağı tarih araştırılıyor. Peki, Aile dizisi ilk bölüm ne zaman? Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi yeni bölüm hangi gün? İşte detaylar...

Aile dizisi 1. bölüm full izle ne zaman. Show TV Aile 1. bölüm ne zaman hangi günler yayınlanacak merak ediliyor. Show Tv’nin yeni dizisi Aile için geri sayım başladı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Aile dizisinin ilk bölümünün ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisinin yayın tarihi araştırılıyor. Peki, Aile dizisi ilk bölüm ne zaman? Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi yeni bölüm hangi gün? Detaylar haberimizde…

AİLE DİZİSİ KONUSU NE?
Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

AİLE OYUNCU KADROSU!
Aile dizisinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer yer almaktadır.

AİLE DİZİSİ İLK BÖLÜM NE ZAMAN?
Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın ne zaman başlayacağı araştırılıyor. İki ünlü ismi ekrana döndürecek olan Aile dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi.

İlginizi Çekebilir

Taylor Swift dinlenme rekoru kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift yeni albümü ile bir günde en çok dinlenne rekoru kırdı. …

Sınırsız Hosting