Ana Sayfa / Kadınca / Ajda Pekkan bin pişman

Ajda Pekkan bin pişman

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan bacak estetiğinden çok pişman. Ajda Pekkan 74 yaşında ve fiziği ile dikkat çekiyordu. Ajda Pekkan’ın bacak estetik operasyonundan memnun kalmadığı konuşuluyor. Ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun, Ajda Pekkan’ın bacaklarına uyguladığı liposuction (yağ aldırma) yüzünden çok pişman olduğunu söyledi.

Ajda Pekkan kaç estetiik geçirdi sorusunu eminiz kendisi de sayamıyordur. 74 yaşındaki Ajda Pekkan adeta estetik harikası gibi ilerleyen yaşına yani 74 yaşında olmasına rağmen fiziği ile genç kızlara meydan okuyabiliyor. Ancak Ajda Pekkan’ın son estetik operasyondan memnun kalmadığı ortaya çıktı.

Deniz Akkaya’nın sunduğu ‘Biz Bize’ adlı televizyon programına katılan ve ünlü isimlerle çalışan Şeyda Coşkun, bir dönem birlikte çalıştığı Ajda Pekkan’ın bacaklarına yaptırdığı liposuction (yağ aldırma) uygulaması yüzünden pişman olduğunu açıkladı.

AJDA PEKKAN BACAK ESTETİĞİ

Tv100’deki programda konuşan Şeyda Coşkun, “Ajda Hanım ile çalıştım çok bilinçli bir kadındır. Bir gün bana ‘Estetik yaptırmayı severim ama en çok bacaklarıma yaptırdığım şeylerden çok pişman oldum. Mahvetti kaslarımı, bunları lütfen insanlara söyle Şeyda’ demişti” ifadelerini kullandı.

AJDA PEKKAN KAÇ DOĞUMLU

74 yaşındaki sanatçı Ajda Pekkan, bir dönem kusursuz bacaklarıyla çok konuşulmuş, diz estetiği yaptırdığı yönündeki haberleri ‘menisküs ameliyatı oldum’ şeklinde yalanlamıştı.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting