Ana Sayfa / Genel / AK Parti İzmir’de Nihat Zeybekçi dedi mi?

AK Parti İzmir’de Nihat Zeybekçi dedi mi?

Erdoğan’ın son açıkladığı 21 il belediye başkan adayı. Ankara AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, İzmir AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı da Nihat Zeybekçi oldu iddiası. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşuyor. Cumhurbaşkanı AKP’nin İzmir ve Ankara’nın da içinde bulunduğu 21 ilde belediye başkan adaylarını açıklıyor. Ancak yapılan hazırlıklar sırasında Ankara ve İzmir adayının yanlışlıkla ekrana yansıtılması sürprizin tadını kaçırdı.

AK Parti’nin son açıkladığı 21 il belediye başkan adayını Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuruyor. AK parti İzmir’de Nihat Zeybekçi, Ankara’da Mehmet Özhaseki ile sahaya çıkacak,.

AKP’de bugün 20 belediye başkanı adayının isminin açıklanması beklenirken gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısına çevrildi.

Habertürk TV’nin haberine göre AKP grup toplantısı öncesi yapılan hazırlık sırasında partinin Ankara ve İzmir Büyükşehir belediye başkan adaylarının ismi ekrana yanlışlıkla yansıtıldı. Habertürk muhabiri “İzmir için Nihat Zeybekci, Ankara için Mehmet Özhaseki açıklanacak” iddiasında bulundu.

Erdoğan grup toplantısında konuşuyor. Cumhurbaşkanı özetle şunları söyledi;

“Sancaktepe’de hayatlarını kaybeden askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Allah milletimizi ve askerimizi korusun.

Akdeniz’de Ege ve Kıbrıs’taki haklarımız meselesi Türkiye’nin üzerinde hassasiyetle durduğu konulardır. Arkasına Avrupa devletlerini alan Yunanistan ve Rum kesiminin davrınışları tehdit eder hale gelmiştir. Uluslararası hukuktan doğan haklarımızı sonuna kadar kullanmakta ve buna karşı çıkanlara hadlerini bildirmekte kararlıyız. Fırsatçılık kötüdür, Akdeniz’de hakları olmayan alanlarda ekonomik ve siyasi hakimiyet kurmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz”

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting