Ana Sayfa / Gündem / AKP Bursa ilçe belediye başkan adayları

AKP Bursa ilçe belediye başkan adayları

Bursa ilçeleri AKP’li belediye başkan adayları listesi. bursa ilçeleri i nereden belediye başkan adayı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Bursa İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında partisinin adaylarını açıkladı.

AK Parti Bursa İlçeleri belediye başkan adayları listesi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Bursa İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında konuştu.

“Bursa sanayinin, ticaretin lokomotif şehri Bursa’nın çalışkanlığını ülkemize ve milletimize anlatmaya gerek bile yoktur. Biz de son 21 yıldır Bursa’yı hak ettiği eser ve hizmetlere kavuşturmak için gece gündüz çalıştık ve bu yolda yürüyoruz” diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
“Elbette hala eksiklerimiz var. Hep söylediğimiz gibi biz bugüne kadar şehrimize kazandırdığımız eser ve hizmetlerimizin asıl bundan sonra yapacaklarımızın bir girizgahı olarak kabul ediyoruz. İnşallah Bursa’mıza bir kez daha geldiğimizde bu çalışmalarımızı sizlerle paylaşacağız. Bursa altyapı ve üstyapısıyla Bursa, Türkiye Yüzyılı şehirlerimizin en başlarında yer alıyor.

Ülkemizin ve şehirlerimizin önüne koyacakları, hiçbir projeleri olmayanların sırf AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na kaybettirmek için gösterdikleri çabayı üzüntüyle izliyoruz. Biz rakiplerimizle eser, hizmet ve icraat noktasında yarışmak istiyoruz. Konu eser ve hizmet olduğunda üstümüze kimseyi tanımayız.”

BURSA ADAYLARINI AÇIKLADI

Erdoğan konuşmasının ardından Bursa belediye başkan adaylarını açıkladı:

Büyükorhan – Kamil Turhan
Gemlik: Refik Yılmaz
Gürsu: Mustafa Işık
Harmancık: Yılmaz Ataş
İnegöl: Alper Taban
İznik: Kağan Mehmet
Karacabey: Ali Özkan
Keles: Ali Doğru
Kestel: Ferhat Erol

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting