Ana Sayfa / Kadınca / Akrep burcu 2017 para, aşk
AKREP BURCU 2017 BEKLENTİSİ VE PARA

Akrep burcu 2017 para, aşk

2017 Akrep Burcu para, aşk ve iş analizi. Yeni yılda hangi burcu ne bekliyor Akrep burcu kadın ve erkeğinin 2017 beklentisi. Tüm burçların yeni yıl analiz ve yorumları. Ünlü astrolog ve yıldıznamelere göre akrep burcu 2017 beklentisi. 

Para, aşk, iş ve kariyer Akrep Burcu 2017 analizi. Akrep burcu kadını ve akrep burcu erkeği için 2017 yani yeni yıl beklentisi analizleri.

AKREP BURCU BURCUN ÖZELLiKLERi

Element: Su

Niteliği: Sabit

Yönetici gezegeni: Mars, Plüton

Değerli taşı: Topaz

Zıt burcu: Boğa

Felsefesi: Yaratıcı olmalıyım, duygularım çok yoğun, seziyorum

Uyumlu burçları: Yengeç, Balık

Finansal olarak uyumlu burcu: Yay

Evlilik veya ortaklık burcu: Boğa

Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Balık

AKREP BURCU ÜNLÜLERİ

Akrep burcu ünlüleri: Leonardo DiCaprio, Alain Delon, Alfred Nobel, Martin Scorsese, Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Jodie Foster, Pablo Picasso, Demi Moore, Hillary Clinton, Prens Charles, Tolstoy, Abdullah Gül, Mesut Yılmaz, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel, Zerrin Özer, Emel Sayın, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Mustafa Denizli, Ertuğrul Sağlam, Meltem Cumbul, Berrak Tüzünataç, Doğa Rutkay, Helin Avşar, Özlem Tekin, Birol Namoğlu
Sizin için asıl önemli dönem, yılın son üç ayında başlayacak ve devamındaki 1 yıl boyunca sürecek. Ekim 2017 sonrasında 2006 yılından beri görmediğiniz şanslar ve fırsatlar karşınıza çıkmaya başlıyor ve son yıllarda yaşanan olumsuzluklar geride kalıyor.

AKREP BURCU 2017 BEKLENTİLERİ

2017’ye bütün yıl faydasını göreceğiniz Mars’ın olumlu açılarıyla başlıyorsunuz sevgili Akrepler.
Maddi konularda yeni dersler almaya ve parayı nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenmeye bu yıl da devam ediyorsunuz.
Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürme, fikirlerinizden fayda sağlama ya da planlarınızın desteklendiğini görme türünde fırsatlar önünüzde. Bu durum sizi heyecanlandırsa da, zaman zaman diğerlerini motive edebilmek için daha politik olmanız gereken süreçler olacaktır, unutmayın!
Azalan gelirler, artan harcamalar veya daha zor kâr etme olasılığı, parayla ilişkinize çekidüzen verme ihtiyacı doğurdu ve bu durum 2017 için de geçerli. Ancak bu yıl mayıs-kasım aralığında zorlanmalarınızın karşılığını görebilir, yaptığınız beş yıldızlı yatırımlarla maddi alanda farklı bir boyuta geçebilirsiniz.
Teknoloji, enerji, bilişim, elektrik elektronikle bağlantılı işler, tamamen farklı alanlarda yapacağınız yatırımlar, alacağınız görevler ya da işler söz konusu olabilir.

Şubat-ağustos aralığında, özellikle yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşan Akrepler ya da aşk hayatlarıyla ilgili arayışları olanlar, kendilerini en iyi şekilde gösterebilecekleri fırsatlar yakalayabilirler.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting