Ana Sayfa / Yaşam / Alain Delon ötenazi yapacak

Alain Delon ötenazi yapacak

Fransız Aktör Alain Delon ötenazi ile yaşamına son verecek, Hristiyan alemi bölündü. Ötenazi’ye izin veren ülkeler ve Alain Delon ötenazi haberlerine gelen yorumlar.

Alain Delon yaşamına son veriyor ötenazi ile. İsviçre’de yaşayan Fransız aktör Alain Delon hayranları şok oldu. Efsanevi Fransız aktör Alain Delon ötenazi kararı aldı. 86 yaşındaki oyuncunun yaşadığı İsviçre’de işleme izin veriliyor. Kilise, toplum ve Moskova Patrikhanesi medyası arasındaki ilişkilerden sorumlu sinodal bölümünün başkan yardımcısı Vakhtang Kipshidze RusyaHaber’ya verdiği bir röportajda, Alain Delon’un kararının “en derin bir manevi krize” işaret edebileceğini ve Rus taraftarların bunu yapacağını söyledi. En sevdikleri oyuncunun hayatından bu şekilde ayrılarak hayal kırıklığına uğrarlar.

“Modern tıp teknolojilerinin bir insanı acıdan kurtarabileceğini biliyoruz, ancak onu vücuttaki değişikliklerden ve yaşlanmayla ilişkili rahatsızlıklardan koruyamıyor. Bu nedenle, yaşlılık çağındaki insanlar, hayatlarını Tanrı ile bir araya getirmeye adarlar, bedenlerinin durumuna değil, bir şekilde Tanrı ile buluşmaya hazırlanan ruhlarının durumuna daha fazla zaman ayırırlar. Bir kişi vücudunun çok yaşlandığına ve yaşamın kendisinin değer kaybettiğine çok fazla rahatsızlık verdiğine inanıyorsa, bu kişinin ruh halini tanımlayan çok üzücü bir sinyal olduğunu düşünüyorum. Bu aktörü Rusya da dahil olmak üzere filmlerden tanıyan insanların elbette böyle bir kararla çok hayal kırıklığına uğrayacaklarını düşünüyorum, bu da ne yazık ki ekrandaki güçlü ve korkusz bir kahraman imajı ile yaşlı bir adam arasında büyük bir boşluk gösteriyor. gerçek hayatta olan kişi. an yaşlılıktan ve onunla bağlantılı her şeyden korktum ”dedi Kipshidze.

Daha önce Alain Delon’un oğlu, babasının ötenazi yardımıyla ölmek istediğini söylemişti.

“Belirli bir yaştan, belirli bir andan itibaren, bir kişinin hastanelerden, enjeksiyonlardan vb. geçmeden sakin bir şekilde ayrılma hakkı vardır.” beyan Fransız aktör.

Rusya’da ötanazi, ötanaziyi hastanın isteği üzerine hastanın ölümünü hızlandırmak olarak tanımlayan 323 sayılı “Rusya Federasyonu’ndaki Vatandaşların Sağlığının Korunmasının Temelleri Hakkında” Federal Kanunun 45. Maddesi ile yasaklanmıştır. Rusya Federasyonu Ceza Kanunu açısından, ötenazi, cinayet cezasını (başka bir kişiye kasıtlı ölüm cezası) öngören 105. Madde ile cezalandırılabilir.

İlginizi Çekebilir

Polatlı’da kaza, ölen 4 kişinin isimleri

Ankara Polatlı kazada ölen 4 kişinin isimleri. 13 Mayıs Polatlı trafik kazası ölen 4 kişinin …

Sınırsız Hosting