Ana Sayfa / Manşet / Alanya-Trabzonspor maçının sonucu

Alanya-Trabzonspor maçının sonucu

Trabzonspor Alanyaspor ile berabere kaldı ve Süper Lig lideri Başakşehir oldu. Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalarak liderliği Medipol Başakşehir’e bıraktı. İki kırmızı kartın çıktığı maçı takımlar 10’ar kişiyle bitirdi. 90+5’te gelen Bakesetas füzesi hem maçın kaderini, hem de ligin zirvesini değiştirdi

Alanyaspor-Trabzonspor maçının sonucu ve golleri.

Süper Lig’in 28. haftasına lider giren Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 2-2 berabere kalarak zirveyi Medipol Başakşehir’e kaptırdı. İki kırmızı kartın çıktığı maçı iki takım da 10’ar kişi tamamladı.
Trabzonspor’dan Hosseini 80. dakikada, Aytemiz Alanyaspor’dan ise Nsakala 82. dakikada kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı.
Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da pozisyon bulmakta zorlanırken, mücadele sık sık faul nedeniyle durdu. Tempoyu arrtırmakta zorlanan Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor, ilk yarıda birer gol bularak soyunma odasına 1-1 beraberlikle girdi.
Maça hızlı başlayan Trabzonspor, savunmanın yaptığı pas hatası sonrası Abdülkadir Ömür ile henüz 6. dakikada öne geçti. Bu golden sonra savunmaya çekilen Trabzonspor, uzun süre Aytemiz Alanyaspor ataklarına direndi.
Aytemiz Alanyaspor, 45+1. dakikada Cisse ile aradığı golü buldu. Aytemiz Alanyaspor 1-1’lik beraberliği yakaladı. Aytemiz Alanyaspor, pek etklili olamadığı ilk yarıda buulduğu bu golle soyunma odasına moralli girdi.
İkinci yarıya iki takım da inanılmaz bir tempoyla başladı. Bir o kalede bir bu kalede yaşanan pozisyonlar, ilk yarının tam aksi bir futbol ortaya çıkardı. İkinci yarının ilk beş dakikasında iki takım da net fırsatlardan yararlanamazken, gol Trabzonspor’dan geldi.
Tıpkı ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da erken gol bulan Trabzonspor, bu kez tempoyu düşürüp savunmaya çekilmek yerine rakibinin oyununa karşılık verdi. Karşılıklı ataklarla oldukça heyecanlı geçen ikinci yarının uzatma dakikalarında Aytemiz Alanyaspor, bir gol daha bularak bir puanı kurtardı.
Haftaya lider giren Trabzonspor, zorlu deplasmanda aldığı beraberlikle 57 puana ulaştı ve lider Medipol Başakşehir’in 2 puan gerisine düştü. Aytemiz Alanyaspor ise 44 puanla 6. sırada yer aldı.
KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI:
GOL! Caulker’ın hatalı pasıyla ceza sahasının sol çaprazından içeri giren Sörloth’un uzak köşeye verdiği pasını Abdülkadir Ömür ağlara gönderdi.
8′ Bakasetas’ın ceza yayı üzerinden çektiği şutunu kaleci Uğurcan köşeden kornere çeldi.
46′ N’Sakala’nın sol kanattan yaptığı ortasını ceza sahasının uzak köşesinde kontrol eden Cisse’nin vuruşu kaleci Uğurcan’ın kapattığı köşeden ağlarla buluştu.
48′ Guilherme’nin ceza sahası dışından çektiği şut kaleci Marafona’dan sekti, topu takip eden Pereira’nın vuruşu ise yeniden Marafona’da kaldı.
49′ Efecan’ın ceza sahasının sağ çaprazından çektiği şutunu kaleci Erce ayaklarıyla kurtardı.
GOL! 51′ Abdülkadir Ömür’ün ara pasını Novak tamamladı, ilk vuruşu kaleci Marafona’dan dönüp tekrar önünde kalınca topu ağlara yolladı.
54′ Efecan’ın kullandığı korner atışına ön direkte Tzavellas kafayı vurdu, şutunu kaleci Erce parmaklarıyla kornere çeldi.
74′ Bakasetas’ın ceza sahası dışından çektiği sert şutu kaleci Erce parmaklarının ucuyla kornere çeldi.
78′ Ekuban ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken son anda araya giren N’Sakala topu kornere gönderdi.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Miçe gırtlak kanseri

Kahtalı Miçe gırtlak kansere yakalandı. Kahta Miçe asıl adı ne, nereli e kim soruları. Kahtalı …

Sınırsız Hosting