Ana Sayfa / Manşet / Alanyaspor, Fenerbahçe’yi yendi 3-1

Alanyaspor, Fenerbahçe’yi yendi 3-1

Fenerbahçe, Alanyaspor’a 3-1 yenildi deplasmanda. Alanyaspor Süper Lig’de yenilgisiz liderliğini sürdürüyor.Alanyaspor Fenerbahçe maçı ile Süper Lig’de 4. hafta sona erdi. Ev sahibi Alanyaspor sürpriz bir galibiyete imza attı ve 3-1 kazanarak 4’te 4 yaptı. Haftaya lider giren Erol Bulut’un öğrencileri 12 puana yükseldi ve zirveyi korudu. Fenerbahçe ise 7 puanda kalırken karşılaşmada gole sebep olan savunma hataları dikkat çekti. Kanarya’nın ligde ilk kez yenildiği maça Papiss Cisse iki golle damga vurdu.

Süper Lig Alanyaspor Fenerbahçe maçının soncu 3-1. Ersun yanal, yenilgisizliğini Alarnya’da bıraktı. Süper Lig’de dördüncü haftanın kapanış maçında Aytemiz Alanyaspor, konuğu Fenerbahçe’yi 3-1’lik skorla mağlup ederek dörtte dört yaptı ve 12 puanla kayıpsız liderliğini sürdürdü.
Alanyaspor Cisse (2) ve Fernandes’in golleriyle 3 puana uzanırken bu sezon ilk kez mağlup olan Fenerbahçe 7 puanda kaldı. Kanarya’nın tek golü Tolga Ciğerci’den geldi.
Fenerbahçe’nin yediği üç golde savunmanın yaptığı bireysel hatalar dikkat çekti. İlk golde Altay’la Zanka çarpıştı, ikinci golde Jailson savunmadan topu çıkarmakta ağır kaldı, üçüncü golde ise Tolga Ciğerci topu kaybetti.
İŞTE MAÇTAN DAKİKALAR
Dk. 24: Alanyaspor formasıyla 200. maçına çıkan Efecan Karaca oyuna devam edemedi ve yerine Djalma Campos girdi.
Dk. 39: GOL! Sol kanattan ceza sahasına giren Rodrigues hücumu sürükledi ve dışarıdaki Kruse’yi gördü. Alman yıldız çok şık bir tek pasla daha müsait durumdaki Tolga’yı gördü ve Tolga Ciğerci düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
Dk. 45+3: GOL! Sol kanattan kullanılan uzun taç atışında Altay, Zanka ile çarpıştı ve topu kontrol edemedi. Bakasetas’ın dokunuşuyla topu önünde bulan Cisse tek vuruşla skora dengeyi getiren golü kaydetti.
Dk. 46: GOL! Fenerbahçe savunmasının büyük bir hata geldi. Ceza sahasında topla buluşan Jailson uzaklaştırmakta ağır davrandı. Bakasetas’ın baskında topu önünde bulan Cisse boş pozisyonda topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.
Dk. 49: DIŞARI GİTTİ! Sağ taraftan ceza sahasına giren Muriqi sol ayağıyla uzak köşeye kesme bir vuruş denedi ancak top yandan dışarı gitti.
Dk. 62: GOL! Fenerbahçe’den bir savunma hatası daha! Tolga Ciğerci’nin kaybettiği topta Fernandes araya girdi ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
Kalan bölümde Fenerbahçe baskı kurmaya çalışsa da savunmada kompakt bir görüntü çizen Alanyaspor fırsat vermedi.
Kalan bölümde Fenerbahçe baskı kurmaya çalışsa da savunmada kompakt bir görüntü çizen Alanyaspor fırsat vermedi.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting