Ana Sayfa / Kadınca / Alara Turan nereli, yaşı, neci?
ALARA TURAN EDHO'DA YILDIZ ROLÜNDE

Alara Turan nereli, yaşı, neci?

Oyuncu Alara Turan aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi ve hangi dizilerde oynadı sorusu. EDHO yıldız karakterini kim oynuyor adı ne sorusu. Alara Turan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yıldız rolünü oynayacak. Alara Turan, 1995 doğumludur. Oyunculuk kariyerine Kardeş Çocukları dizisi ile adım atan Alara Turan hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde… Alara Turan nereli ve kaç yaşında?

Oyuncu Alara Turan memleketi, kaç doğumlu, eğitimi ve Alara Turan dizileri kimdir bilgileri. Alara Turan  EDHO dizisinde Levent Ülgen Hayat verdiği Efraim ile Servet Pandur’un canlandıracağı Melek’in kızı, Çakırbeylilerin yeğeni Yıldız rolü ile seyirci karşısına çıkacak.

Alara Turan hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… Alara Turan kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler…

ALARA TURAN KİMDİR?

Alara Turan, 14 Eylül 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Murat Daltaban gibi isimlerin yer aldığı Kardeş Çocukları dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Hayal karakterine hayat veren Alara Turan, 1.68 metre boyunda, 58 kilo ve Başak burcudur.

İlginizi Çekebilir

Taylor Swift dinlenme rekoru kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift yeni albümü ile bir günde en çok dinlenne rekoru kırdı. …

Sınırsız Hosting