Ana Sayfa / Gündem / ALES geç başvuru 31 Temmuz’da

ALES geç başvuru 31 Temmuz’da

Son dakika ALES haberleri. 2019 ALES geç başvuru tarihi 31 Temmuz ve ücreti de 180 lira. ALES 2019 ile ilgli tüm merak edilenler. ALES / 2 başvuruları geçtiğimiz günlerde sona ermesinin ardından gözler geç başvuru tarihlerine çevrildi. Başvuruları açıklanan tarihlerde yapamayan yüksek lisans ve doktora yapmak isyeten lisans mezunları ALES geç başvuru ne zaman merak ediyor. Peki, ALES geç başvuru ücreti ne kadar?

2019 ALES geç başvuru ve ALES 2 geç başvuru ücret ve tüm merak edilenler. En günce eğitim haberleri ve ALES bilgileri. habermuduru.com olarak eğitim ve öğretim hayatındaki gelişmeleri, MEB, ÖSYM ile ilgili son dakika bilgi ve duyurularını sitemiz üzerinden takip edebilir bilgi alabilirsiniz. ALES 2019 yılı ikinci sınavı Eylül ayının son haftasında gerçekleştirilecek. 9 Temmuz 17 Temmuz tarihleri arasında yapılan ALES başvurularının sona ermesinin ardından sınava girmek isteyenler geç başvuru tarihini araştırmaya başladı.

ALES GEÇ BAŞVURU TARİHİ

ÖSYM tarafından yer alan bilgiye göre 2019- ALES/2 geç başvurusu 31 Temmuz 2019 olarak açıklandı.

ALES GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ

Geç başvuru ücreti ise 180,00 TL olarak belirlendi.

Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, başvurunun yapıldığı gün ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödenecektir. Bankalardan ücret ödemesi yapılmamalıdır.

Geç başvuru gününde başvurusunu yaptığı halde sınav ücretini aynı gün içinde yatırmayan adayların başvuru bilgileri silinecektir.

 

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı ve genel başkan adayları. Meral Akşener’in koltuğuna kim oturacak en …

Sınırsız Hosting