Ana Sayfa / Kadınca / Alev Alev 1. bölüm izle

Alev Alev 1. bölüm izle

Alev Alev dizisinin seti nerede, nerede çekiliyor sorusu. Alev Alev dizisi oyuncuları konusu ve dizinin birinci bölümü nasıl bilgisi. Show TV Alev Alev dizisi tutar mı analizi ve dizinin özellikleri. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş’ın yazdığı Alev Alev bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle Show TV ekranında olacak.

Alev Alev 1. bölüm (Alev Alev yeni bölüm) Show TV bu akşam yayında olacak. Alev Alev nerede çekiliyor ve dizinin konusu ne olayları nasıl gelişecek bilgisi. Alev Alev dizisinde Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır. Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar.

Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Ancak bu üç kadının yaşamı yaşanan bir yangın ile sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayatlarının sıfır noktasına gelerek oldukça zorlu bir mücadele içinde kendilerini bulacaklardır.
Dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

RÜYA KİMDİR ALEV ALEV DİZİSİNDE
Alev Alev dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Dilan Çiçek Deniz dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Deniz, Alev Alev dizisinde Rüya karakterini hayat veriyor. Peki Alev Alev dizisi Rüya, Dilan Çiçek Deniz kimdir
Alev Alev dizisinin oyuncu kadrosunda Zuhal Olcay, Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü yer alıyor. Bu akşam ilk bölümü ile yayınlanacak olacak Alev Alev dizisinde Dilan Çiçek Deniz, Rüya karakterini canlandırıyor. Peki Dilan Çiçek Deniz kimdir, kaç yaşında?

ALEV ALEV DİZİSİ RÜYA, DİLAN ÇİÇE DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas’ta doğdu. Annesi ve babası öğretmendir. Babasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek’dir. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşındayken Liseler arası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.
Oyuncu, on beş yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkarmıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.2015 yılında Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti.

İlk rolü 2015’te Star TV’de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki “Ebru” karakteridir.

2015 yılında yayınlanan “Güneşin Kızları” dizisine dâhil oldu.Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ”Güneşin Kızları” dizisinde “Elif” karakterine hayat verdi.

Ağustos 2016’da başlayıp Haziran 2017’de final yapan “Bodrum Masalı” adlı dizide başrol oynadı. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe paylaşmaktadır. Show TV’de yayımlanan Çukur adlı dizide Aras Bulut İynemli ile ikinci sezon boyunca başrolü paylaşmıștır. 2016 yılında Pantene Altın Kelebek’te “yıldızı parlayan ödül”üne layık görülmüştür.

İlginizi Çekebilir

En popüler kız ve erkek isimleri

Türkiye’de bebeklere konulan en popüler bebek ve kız adları Kız bebek ve erkek bebek isimleri …

Sınırsız Hosting