Ana Sayfa / Kadınca / Aleyna Tilki direk dansı izle

Aleyna Tilki direk dansı izle

Aleyna Tilki direk dans şovu izle yeni klibi ve yeni şarkısı sözleri. Şarkıcı Aleyna Tilki’den direk dansı şovu geldi. Genç popçu Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısı ‘Retrograde’i tüm dünyada beğeniye sundu. Tilki, klipteki direk dansı şovuyla da ilgi odağı oldu

Şarkıcı Aleyna Tilki direk dansı şovu ile nefesleri kesti. Aleyna Tilki hem estetik hem seksi direk dansı ile yeni klibini gözler önüne serdi. Aleyna Tilki Rotrograde şarkısı dinle izle yeni klibi ve direk dansı diye çok aranıyor. Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin uluslararası müzik piyasasında atacağı ilk büyük adımı “Retrograde” şarkısı yayınlandı.

ALEYNA TİLKİ YENİ ŞARKI VE KLİBİ

Retrograde’in sözleri, tüm dünyada liste başı çalışmalarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip Grammy ödüllü Dua Lipa, Grammy adayı Sarah Hudson ve Coffee’ye, bestesi ise elektronik müziğin dahi ismi Diplo ile beraber King Henry ve Jr.Blender’a ait.
Şarkının prodüksiyonunu Beyoncé, Justin Bieber, Mark Ronson, Charli XCX gibi dünyaca ünlü isimlerle çalışan King Henry üstlendi.

Retrograde’in mix ve master’ı ise Grammy adayı ses mühendisi Luca Pretolesi’nin ellerinden çıkma. Aleyna Tilki, şarkıda birbirinden ünlü starların vokal koçu ve prodüktörü olan Lorna Blackwood ile çalıştı.

“Retrograde” sözcüğü Astroloji’de gezegenlerin “Retro (Geriye Gidiş)” hareketini de temsil ettiğinden, Aleyna şarkıyı Merkür Retrosu’nun 25 Şubat’taki bitişinden önce çıkarmaktan özellikle kaçındı.
Şarkı, hayatının kontrolünü eline almanın, negatif, gerilemeye iten her durum ve bireyden ikonik bir duruşla uzaklaşmanın “Retrograde”lerin tümünü reddetmenin en “Aleyna” halini anlatıyor.

ALEYNA’DAN DİREK DANSI

Şarkının, renkli görüntülere sahne olan video klibi Aleyna’nın uzay gemisinde geçiyor.

Şarkıcının direk dansı yaptığı görüntülerin de yer aldığı videonun yönetmenliğini Aleyna Tilki, Emre Ünal ve Oğuz Erel iş birliği ile yaptı.

ki

Klipteki dans şovuyla adından söz ettiren Tilki’nin hayranları, övgü dolu yorumlar yaptı.
Daha önce de dans dersi alan şarkıcı, yüzü olduğu bir markanın reklam filminde direk dansı yapmıştı.
“UZUN SÜREDİR HAZIRLIĞINDAYIZ”

Son dönemde yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti:

Yeni şarkı çıkıyor. Çok uzun süredir hazırlığındayız. Genel olarak albüm yaptığımız için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Bu da ilk İngilizce şarkım. Zaten bahsettim; herkes biliyor şarkıyı.

Hatta Dua Lipa’nın yurt dışındaki fanları (hayran) bana bayağı mesajlar attı. Destek vereceklerini söylediler, çok tatlılar. Her şey yolunda gidiyor. Klibin genel yönetmenliğini ben yaptım, yönetmenliğini Emre Ünal yaptı.

Hem yabancı, hem Türk karma bir ekip oldu. Şarkıyı tamamen yabancılar yaptı, klibi ise Türkiye’de çektim bana şans ve uğur getirsin diye. Her şey şu anda yolunda.
“BENİM ÇOK İÇİME SİNDİ”

Gazetecilerin, “Klipte özellikle uğur getirmesi için kullandığınız bir şey var mıydı?” sorusuna Tilki, şu yanıtı verdi:

Evet, var. Çok sürpriz bir şey. Zaten klip açılır açılmaz göreceksiniz. Söylemeyeceğim, sürprizi kaçmasın. Klipte pole dans var, başka dans kareografileri var… Bir tane de sürpriz var. Çok güzel bir klip oldu.

Benim çok içime sindi. İnşallah siz de beğenirsiniz. Bu arada çok güzel mesajlar alıyorum. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum ve çoğu insanın bana olan güveni tam. Onlara da buradan çok teşekkür ediyorum.

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Sınırsız Hosting