Ana Sayfa / Kadınca / Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci beraber mi?

Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci beraber mi?

Aleyna Tilki’nin yeni sevgilisinin Şahin kendirci olduğu öne sürülmüştü. Şahin Kendirci ile Aleyna Tilki sevgili mi birlikte mi sorusuna yanıt geldi her iki cepheden. Müslüm filminin yıldızı Şahin Kendirci ile Aleyna Tilki’nin aşk yaşadığı iddiaları, magazin gündemine bomba gibi düştü. İki taraftan da konuyla ilgili açıklamalar jet hızıyla geldi.

Aleyna Tilki yeni sevgili haberleri ile magazin dünyasına bomba gibi düştü ancak haberin yayınlanmasının ardından yalanlamalar da jet hızıyla geldi. Aleyna Tilki ile Şahin Kendirci birlikteliği iddiası yalanlandı taraflarca. ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına telefonla bağlanan Şahin Kendirci, “Bu haberlere sadece sustum çünkü ben annemin babamın yanında böyle şeyleri konuşmaktan utanırım. Bizim ailemizde böyle şeyler olmaz. Ben sizin elinizde büyüdüm. Zaten benim küçüklüğümü biliyorsunuz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti;

Kendisi meslektaşımdır, yaptığı işi de beğeniyorum, saygı duyuyorum ama tanışmıyoruz bile. Bu söylentiler nereden çıktı ben şaşırdım yani. Sosyal medyadan yazıyorlar ‘Bu gerçek mi?’ diye. En son size bağlanayım açıklama yapayım dedim…
“BU DURUMLAR AİLEM İÇİN YANLIŞ DURUMLAR”

Bu durumlar bizim aile için yanlış durumlar. Şimdi ben konuşuyorum böyle telefonda ama annem babam yanımda çok utanıyorum”

ALEYNA TİLKİ’NİN MENAJERLİK ŞİRKETİ DE YALANLADI

Aleyna Tilki’nin menajerlik şirketi de jet hızıyla iddiaları yalanlayarak çıkan haberlerin gerçekçekleri yansıtmadığı açıkladı.

İlginizi Çekebilir

Taylor Swift dinlenme rekoru kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift yeni albümü ile bir günde en çok dinlenne rekoru kırdı. …

Sınırsız Hosting