Ana Sayfa / Kadınca / Aleyna Tilki şiir kitabı çıkarıyor

Aleyna Tilki şiir kitabı çıkarıyor

Genç şarkıcı Aleyna Tilki şairmiş aynı zamanda kısa sürede Aleyna Tilki’nin şiir kitabı çıkıyor. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şiir kitabı çıkaracağının müjdesini takipçilerine verdi.

Aleyna Tilki şiir kitabı Aç Balerin çıkıyor. Şarkıcı Aleyna Tilki müziği kadar şiirleriyle de gündeme gelecek gibi görünüyor. Şarkılarıyla ve yaptığı açıklamalarla gündeme ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine şiir kitabı çıkaracağının müjdesini verdi.

“KİTABIM ÇIKINCA OKURSUNUZ”

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki fotoğrafına, “Sonra aç balerin gelir… Siz onun zerafetini izlerken o sizin tüm duygularınız yer ve gider. ‘Aç Balerin’ şiirimden bir bölüm… Tamamını kitabım çıkınca okursunuz.” notunu ekledi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Pop Müzik” dalında ödüle layık görülen Aleyna Tilki, konuşma yaparken gözyaşlarını tutamadı. Aleyna Tilki yaptığı konuşmada, “Beni biraz üzen, yoran bir hayatım oldu. Ama mutluluğun da dibini tattım. Beni 14 yaşında tanıdınız. Ben aslında hiç çocuk olmadım. Aleyna Tilki olmayı o kadar sevdim ki, çocuk olmak istediğimde kendime o karakteri yarattım.” ifadelerini kullanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Sınırsız Hosting