Ana Sayfa / Kadınca / Aleyna Tilki’den sevgili isyanı

Aleyna Tilki’den sevgili isyanı

Şşarkıcı Aleyna Tilki, sevgili yakıştırmalarına sert yanıt verdi. Aleyna Tilki, magazin dünyasındaki sevgili yakıştırmalarına sosyal medya aracılığıyla yanıt verdi. 

Aleyna Tilki, kalıp sevgili ilişkilerine karşı olduğunu haykırdı. Genç kızlara rol model olarak sunulan giyim ve kuşamı ile dikkat çeken Aleyna Tilki de magazin dünyasının pespayeliğine dayanamadı. İlk kez sahneye çıktığında henüz 16 yaşında olan Tilki, kamuoyuna çektiği video kliplerinde ve sahne aldığı yerlerdeki giyim-kuşamıyla rol model olarak lanse edildi. Öte yandan, magazin dünyası kendisini sıklıkla adını ‘sevgili’ koydukları gayr-i meşru ilişkileri ile gündeme getirdi.

Rezilliğe artık ‘sosyete’ de dayanamıyor

Sahne almaya başladığından bu yana kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialara daha fazla dayanamayan Tilki, kendisinin de içinde bulunduğu rezillik dolu magazin dünyasının kısır döngülerine alet edilmesine isyan etti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tilki, hakkındaki gayr-i meşru ilişki iddilarına cevap verdi. “Bir süredir Aleyna’nın sevgilisi şöyle böyle diye konuşuyorsunuz.” ifadesi ile sözlerine başlayan Tilki, “Benim sevgilim falan yok. Ben bu çağın sevgili tabularını kabul etmiyorum. Beni bir daha herhangi birinin sevgilisi olarak konuşamazsınız. Asılsız ve yalan olmuş olacak çünkü.” dedi.

Aleyna Tilki’nin bu çıkışı, magazin dünyasının içinde bulunduğu rezilliğin, ‘sosyete’ diye kamuoyuna sunulan kesimleri bile rahatsız etmeye başladığını gözler önüne serdi.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting