Ana Sayfa / Kadınca / Aleyna’nın 18’inci yaşı

Aleyna’nın 18’inci yaşı

Aleyna Tilki 18 yaşına bastı artık içkili gazinolarda istediği gibi sahne alabilecek. Aleyna Tilki artık bir yetişkin ve istediğini yapma özgürlüğüne sahip bir kız. Aleyna Tilki’nin 18. yaş kutlaması ve yeni sürprizleri. 18 yaşından önce hızlıca çıkış yapan ve magazin gündeminde yaşıyla olay olan Aleyna Tilki doğum gününü kutladı. 18 yaşına basan Aleyna Tilki’nin doğum günü partisinden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Aleyna Tilki büyüdü ve 18. yaşgününü muhteşem bir partiyle kutladı.Aleyna Tilki, erken yaşta başladığı müzik kariyerinin yanında yaşı, tavrı, duruşuyla da çok konuşulmuştu.
Röportajlarında sürekli 18 yaşında girmek istediğini, girdikten sonra birçok şey yapacağını söyleyen ve yaşı konusunda fazlasıyla eleştirilen şarkıcı Aleyna Tilki sonunda 18 oldu.
Yaşı çok konuşulan genç yıldız doğum gününü özel bir parti ile kutladı…
Aleyna Tilki’nin doğum günü partisinden fotoğraflar sosyal medyadan paylaşıldı. Partiye Aynur Aydın gibi ünlü isimlerin yanı sıra Aleyna Tilki’nin kısa bir süre önce boşanan annesi Havva Öztel ile babası Mehmet Tilki de katıldı.
ADI AŞK İDDİALARINA KARIŞMIŞTI

Öte yandan adı sürekli aşk dedikodularına karıştığı Emrah Karaduman da Aleyna Tilki’nin doğum günü partisindeydi. Bir dönem Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman’ın arasının bozulduğu da iddia edilmişti…
Not: Aleyna Tilki 18 yaşında olmadığı için, içkili mekanlarda sahne alamıyordu.

İlginizi Çekebilir

Bahar Öztan öldü

Bahar Öztan neci, nereli? Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan öldü. Bahar Öztan kaç yaşında öldü. 2024 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting