Ana Sayfa / Kime Ait / Ali Ağaoğlu’nun damadı neci ve kim (Koray Kırcal kim)
KORAY KIRCAL NERELİ,NECİ VE KİM

Ali Ağaoğlu’nun damadı neci ve kim (Koray Kırcal kim)

Koray Kırcalı aslen nereli,neci ve yaşı bilgileri. Aliağaoğlu’nun damadı kim ve neci bilgileri. Aliağaoğlu’nun kızıyla evlenen adam kim neci ve ne iş yapıyor bilgileri. 

Koray Kırcalı neci, kim ve yaşı kaç sorusu. İşadamı Aliağaoğlu’nun damadı olan Koray Kırcalı ile ilgili bilgiler ve ilginç gelişmeler. Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu göz kamaştırıcı bir törenle Koray Kırcalı ile evlendi. Bu büyük düğünün ardından Koray Kırcalı kimdir sorusu sorulmaya başlandı. Peki Ali Ağaoğlu’nun kızının dünyaevine girdiği Koray Kırcalı kimdir?

AĞAOĞLU’NUN DAMADI KORAY KIRCAL KİMDİR?

Sena Ağaoğlu ile evlenen Ağaoğlu’nun damadı Koray Kırcalı neci ve yaşı kaç bilgileri. Koray Kırcalı, Koç Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur. Aynı zamanda Oxford Üniversitesi İngiliz Dili Edebiyatı bölümünde ve Georgetown Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde eğitim alan Koray Kırcal, Yale Üniversitesi’nde ekonomi ve Kaliforniya Üniversitesi’nde yönetim alanında da eğitim görmüştür. Çırağan Sarayı’ndaki büyük bir düğünle Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu’yla evlenen Koray Kırcal internette en çok merak edilenler arasına şimdiden girdi.

İlginizi Çekebilir

Erdal Alkış neci, nereli ve kim?

Erdal Alkış aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri. TFF Başkan adayı olan isimler kimler. Erdal …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting