Ana Sayfa / Kime Ait / Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. Ali Ebaş’ın kaç koruması olduğu sır gibi açıklanmıyor  Özel korumalar dışında devletinde adeta bir ordu tahsis ettiği Ali Erbaşın kabile devlet başkanları gibi sıkı sıkı korunduğu belirtiliyor.  Fakire şükret cennete gir diye tavsiyede bulunan Ali Erbaş’ın kendi cennetini dünyada yaşama istediği öne sürülüyor. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın koruma sayısının arttığına yönelik çıkan haberler üzerine gazeteciler bu konuyu Erbaş’a sordu. Erbaş ise defalarca sorulan soruyu yanıtlamadan yürümeye devam etti.

Diyanet İşleri Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor Ali Erbaş’ı korumak için bütçeden kaç milyon lira harcanıyor. Kul hakkı diye öne çıkanların milletin hakkını nasıl yediğinin en güzel örneği  Ali Erbaş’ın lüks yaşamı ve dünya jet sosyetesini kıskandıracak dünya cenneti. “Tasarruf tedbirleri” kapsamında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve bakan yardımcılarının koruma sayısının azaltıldığı açıklanırken Diyanet İşleri Başkanlığı’nda önceki yıllarda 2 olan koruma sayısının, Ali Erbaş’ın döneminde 6 kişiye çıktığı iddia edildi. Gazeteciler, Erbaş’a bu iddianın doğru olup olmadığını sordu ancak bir türlü cevap alamadı.

LÜKS MAKAM ARACI TARTIŞMALARI SONRASI YÜRÜYEREK GELDİ

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kocatepe Camisi fuar alanında Türkiye Diyanet Vakfı Devri Alem Gençlik Fuarı’na katıldı. Lüks makam araçları ve kiralamaları nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Erbaş’ın fuar alanına Türkiye Diyanet Vakfı binasından yaya olarak gelmesi ve yine yaya olarak dönmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

“KORUMA” SORUSUNA BİR TÜRLÜ CEVAP VERMEDİ

Erbaş, çıkışta koruma sayısının arttığı yönünde kendisine yöneltilen soruyu yanıtlamadan yürümeye devam etti. Gazeteciler ısrarla soruyu defalarca sorsa da Ali Erbaş’ın duymazlıktan geldiği görüldü.

KORUMA SAYISI 2’DEN 6’YA YÜKSELDİ

İddialara göre; eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez döneminde 2 olan koruma sayısı, Erbaş döneminde 6’ya yükseldi. Ali Bardakoğlu’nun Diyanet İşleri Başkanlığı dönemindeki koruma sayısının ise yalnızca 1 olduğu öğrenildi.

YILLIK MAAŞLARI YAKLAŞIK 4 MİLYON LİRAYI BULUYOR

Başkanlık makamına bağlı çalışan kadın korumalardan birinin Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş’ı koruduğu iddia edildi. Öte yandan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ı koruyan görevlilerin bir aylık maaşları toplamının 300 bin TL olduğu da diğer iddialar arasında… Yıllık maaşları 3,6 milyon TL’ye ulaşan korumaların yurt dışı görevlendirmelerde de döviz cinsinden yolluk aldığı konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir

Bedirhan Durak istifa etti

Adana Demirspor Başkanı Bedirhan durak istifa etti. Olaylı Galatasaray-Adana Demirspor maçının ardından istifalar başladı. Galatasaray …

Sınırsız Hosting