Ana Sayfa / Gündem / Ali Koç’un iddiaya girdiği garson kovuldu

Ali Koç’un iddiaya girdiği garson kovuldu

Garson Ali Koç yüzünden işinden oldu iddiası. Ali Koç’un kokteyl içinde ne var dişe sorduğu garson işten atıldı iddiası. ali Koç, garsonun işine son verilmesine neden oldu mu? Ali Koç’la ‘kokteyl’ diyaloğu gündem olan garson işten çıkarıldığını açıkladı

Kokteyl muhabbeti garsonu işten attırdı. Ali Koç’un garsonla diyaloğu garsona pahalıya mal oldu işinden oldu. Ali Koç’un, servis ettiği kokteyller için “Seninle iddiaya giriyorum, yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun” dediği garson sosyal medya hesabından işten çıkarıldığını açıkladı. Artı gerçek’te yer alan habere göre,

Ali Koç’un kokteyllerin içinde ne olduğunu bilmediğini düşündüğü garson Mertcan Kanmaz, olayın ardından işten çıkarıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden video yayımlayan Kaçmaz, yaşanan olayın kendisine iki zararı olduğunu belirterek, “Biri linçlendim. İkincisi bir de işimden oldum. Bu konunun daha fazla uzatılmasını istemiyorum” dedi.

Kaçmaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yakın zamanda bi olay olmuştu biliyorsunuz. İnsanlar ikiye ayrıldı. Bir kısmı Ali Bey’i linçledi, bir kısmı da olayı normalleştirdi. Beyaz TV’de bşr açıklama yapmıştım. Herkes benim Ali Bey’den para aldığıı düşündü. Arkadaşlar ben kimseden para almadım. Hatta Ali Bey’in ekibinden kimse bana ulaşmadı. Keşke ulaşsalardı. En azından Ali Bey’le konuşma fırsatı yakalardım. Çünkü karanlıkta ben suratını bile görmedim. Tanısaydım giderdim. Ali Bey’in bunu tamamen şaka amaçlı yaptığını düşünüyorum. Bunun bana iki zararı oldu. Biri linçlendim. İkincisi bir de işimden oldum. Bu konunun daha fazla uzatılmasını istemiyorum. Herkese teşekkürler ve iyi günler.”

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yayınlanan bir videoda kokteyl servis eden Mertcan Kanmaz isimli garsona “Ne bunlar?” diye sormuştu. Koç, garsonun “Kokteyl” yanıtını vermesinin ardından, “Ne var içinde? Seninle iddiaya giriyorum, yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun” demişti. Oradan ayrılan garson bir daha Ali Koç’un yanına dönmemişti.

‘ŞİRKET VİDEOYU ATINCA O KİŞİNİN ALİ KOÇ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM’

Beyaz TV’ye konuşan garson Mertcan Kanmaz, diyalogu yaşadığı kişinin Ali Koç olduğunu fark etmediğini söylemişti.

Kanmaz yaşananları şöyle anlatmıştı:

“Biri arkamdan dokundu omzuma. Ali Koç içinde ne olduğunu sorunca ben de bilemedim. Bilemediğimi görünce ‘Bir iddiaya girelim’ dedi. Videodan sonraki kısımda ‘Git öğren gel’ dedi. Ben öğrendim ama sonra yanına gitmedim. Karanlıkta kim olduğunu da çok görmedim zaten. Ali Koç olduğunu bile fark etmedim. Biz orada günübirlik çalışıyorduk. Şirket videoyu atınca o kişinin Ali Koç olduğunu öğrendim. Milyonlarca da izlenmiş insan garip hissediyor.

‘ŞAKA AMAÇLI SÖYLEDİ’

Olay tamamen yanlış anlaşılma. Gerçekten o amaçlı söylemedi. Şaka amaçlı söylemişti. Ben şahsen kendim yaşadığım için. Başkan öyle bir şey yapmadığı için ben kendimi suçlu hissettim. Yanlış bir şey söyleseydi ben kendimi güzelce ifade ederdim. Daha fazla linç edilmesini istemiyorum.” (HABER MERKEZİ)

 

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Sınırsız Hosting