Ana Sayfa / Manşet / Ali Koç’un tepkisi

Ali Koç’un tepkisi

Akhisarspor’a 3-0 yenilen Fenerbahçe’de Başkan Ali koç, maç oynanırken stadı terk etti. Fenerbahçe Başkanı Ali koç takımı dağıtmaya karar verebilir. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Akhisarspor deplasmanında takım 1-0 gerideyken 60. dakikada protokol tribününden çıkan Ali Koç’un sinirli şekilde telefon görüşmesi gerçekleştirdikten sonra yerine döndüğü öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor Fenerbahçe maçında stadı ter ederek takımına tepki gösterdi. Ali Koç’un başta Comolli olmak üzere çok sayıda kişiyi takımdan göndermesi bekleniyor.

FENERBAHÇE KÜME DÜŞME HATTINDA

Spor Toto Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Akhisarspor’a konuk olan Fenerbahçe, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken ikinci yarıdaki kötü futbolu da Başkan Ali Koç’u isyan ettirdi.

Ligde sadece 14 puanı bulunan ve küme düşme hattında yer alan sarı lacivertliler Akhisarspor deplasmanında da kötü görüntüsünü sürdürdü.

İlk yarıda yenilen golden sonra ikinci yarıda da oynanan etkisiz futbol Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u çileden çıkarttı.

Maçın 60. dakikasında protokol tribününden ayrılan Ali Koç’un yaklaşık 15 dakika süren telefon görüşmesi yaptıktan sonra yerine döndüğü öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting