Ana Sayfa / Kime Ait / Alibaba’nın sahibi kayıp

Alibaba’nın sahibi kayıp

Alibaba sitesinin sahibi dünyanın en zenginlerinden olan Çinli işadamı uzun süredir kayıp. Çin hükümeti ile gerilimli olan Alibaba’nın sahibinin Çin tarafından alıkonulduğu hatta infaz edilmiş bile olabileceği öne sürülüyor. İngiltere’de medya dünyanın en zengin iş adamlarından Jack Ma’nın kayıp olduğundan şüpheleniyor. Jack Ma 2 aydır medyada görünmüyor.

Jack Ma nerede, nasıl ortadan kayboldu sorusu. Dünyaca ünlü Alibaba sitesinin sahibi Çinli işadamı Jack Ma kayıp. İngiliz The Guardian gazetesinin haberine göre, dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın 2 aydır medyada görülmemesi “kayıp” şüphelerine neden oldu.

Jack Ma’nın Kasım ayından bu yana medyada görülmemiş olması Ant Group halka arzı nedeniyle açılan soruşturmada yer aldığı belirtilen iş insanının nerede olduğu konusunda tartışmalara neden oldu. Ma, kendi programı olan “Afrika İş Kahramanları” programının finalinde de yer almamıştı.

Alibaba, Jack Ma’nın programın finalinde takvim çatışması nedeniyle yer almadığını açıklamıştı. Ma’nın en son 10 Ekim’de Tweet atmış olması da gazetenin dikkat çektiği unsurlar arasında yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Antalya Limak Lara Hotel faturası

Antalya’daki Limak Lara Hotel Türk vatandaşına milliyet farkı kesti 120 Euro. Türk vatandaşları Türkiye’de aşağılanmaya …

Sınırsız Hosting