Ana Sayfa / Kadınca / Alişan boşanıyor

Alişan boşanıyor

Şarkıcı Alişan eşinden boşanıyor çocuklarının velayeti anne buse Varol’da kalacak büyük ihtimalle. Alişan-Buse Varol boşanmasının nasıl ilerleyeceği de merak konusu. hatırlanacağı gibi Özcan deniz’in boşanma süreci olaylı olmuş ve uzun süre magazin gündeminde ünlü boşanması konuşulmuştu. Alişan ve Buse Varol çiftinin evliliğindeki krizler giderek büyüyor. İlk olarak, geçtiğimiz günlerde 1 yaşına giren kızları Eliz’in doğum gününü ayrı ve kendi aileleri ile kutlamaları dikkat çekmişti. Ünlü çiftin boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Çift, haberin henüz duyulmaması için yasal işlemleri gizlilik içinde başlatsa da çiftin yakın kaynaklar iddiaları doğruladı.

Alişan boşanıyor eşi Buse Varol’dan. 2022 yılı boşanan ünlüler hızla artıyor. Alişan ve Buse Varol çiftine yakın kaynaklardan edinilen bilgilere çift boşanma kararı aldı. Gizlilik içinde yasal işlemleri başlatan çift, haberin duyulmaması için olabildiğince özen gösterse de çifte yakın kaynaklar boşanmayı doğruladı.

ÖNCESİNDE NELER OLDU?

Alişan ile oyuncu Buse Varol 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. 2019 yılında oğulları Burak dünyaya geldi. Sosyal medya paylaşımları ile birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta dile getiren ikili, ikinci çocukları Eliz’i 2021 yılında kucaklarına aldı. Ünlü çiftin kızları Eliz, bir yaşına girdi. Güzel oyuncu, kızı için İstanbul’un en lüks otellerinden birinde doğum günü partisi verdi.

Partiye Alişan’ın katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü çift, ardından kızlarının doğum gününü çeşitli karelerle kutladı. Ayrılık iddialarını destekler paylaşımlar yapan ünlü çiftten ilk açıklama geldi.

Alişan, “Erkeklerin katılmadığı bir partiydi o yüzden gitmedim” derken Varol ise “Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Beni kimse eve davet etmedi” dedi.

BUSE VAROL FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Çift hakkındaki ilk dedikodu Buse Varol’un Instagram sayfasından Alişan ile yer aldığı fotoğrafları kaldırmasıyla gündeme geldi. Ardından Buse Varol “Yeniden bir diziyle anlaştım. Setlere geri dönüyorum, inşallah aralık ayında yeni projeye başlayacağım. bundan kaynaklı Instagram’ım da bir temizlik yaptım. Sadece kendi fotoğraflarım olsun ve işle ilgili şeyler paylaşayım diye fotoğrafların bazılarını sildim” dedi.

BUSE VAROL: EVDEKİ PARTİYE DAVET EDİLMEDİM

Alişan ve ailesinin evde düzenlediği doğum günü partisine katılmayan Buse Varol ise sunuculara gönderdiği mesajda “Eliz’in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Selçuk’un eşi Merve de gelecekti. Son anda istemediler saygı duyuyorum. Ne Merve’yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Her şeyin üzerine yemin ederim. Beni kimse eve davet etmedi. Ben asla böyle bir kız değilim, hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz asla bir daha 1 yaşına giremeyecek” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting