Ana Sayfa / Kime Ait / Alper Engeler nereli, kim ve neci?

Alper Engeler nereli, kim ve neci?

Psikolog Alper Engeler aslen nereli, kim ve neci bilgileri. Kadıköy’de öldürülen psikolog Alper Engeler aslen nereli, hangi hastanede çalışıyordu bilgisi. Moda’da kedi evi yüzünden öldürülen ünlü psikolog Alper Engeler yaşamı ve bilgileri. Kadıköy’de ünlü psikolog Alper Engeler, tartıştığı bir kişi tarafın bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli yakalanarak gözlatına alındı.

Kedi evi yüzünden öldürülen ünlü psikolog Alper Engeler aslen nereli, kaç yaşında ve hangi okul mezunu bilgileri. kadıköy’de öldürülen psikolog Alper Engleer kim tarafından öldürüldü bilgisi. Dün akşam Kadıköy Moda’da, kedi evi yapmak istediği için bir komşusu tarafından öldürüldü. Sözcü’nün haberine göre; 49 yaşındaki psikolog Alper Engeler oturduğu apartmanın yakınlarındaki Ağabey Sokak’taki kaldırıma tahtadan kedi evi kurarken bir komşusu ile tartışmaya başladı. İddiaya göre sözlü olarak başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Engeler tartıştığı şahıs tarafından bıçaklandı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Engeler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

ALPER ENGELER NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Hayvan sevgisi ile tanınan Engeler’in ölümü yakınlarını yasa boğdu. Alper Engeler’in bir arkadaşı “Kedileri çok severdi. Kar altında kalmasınlar diye onlara kaldırıma kurmak için tahtadan kedi evi almış. Onu kurarken bir komşusu ile tartışmaya başlamış ve bıçaklanmış. Çok üzgünüz. Bıçaklayan şahıs polis ekiplerince gözaltına alınmış” dedi.

DOÇ. DR. ALPER ENGELER KİMDİ?

Emniyet kaynaklarına dayandırdığı haberinde ise, Engeler’in daha önce tartıştığı bir su bayiine gittiği ve burada yaşanan tartışmada H.E. adlı çalışan tarafından bıçaklandığı bilgisi paylaşıldı. Olayla ilgili zanlı H.E. gözaltına alınırken polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Saldırgan şahıs olaydan saatler sonra polis ekipleri tarafından Acıbadem’de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Emniyet güçleri “Şahısların arasında daha önceye dayanan bir husumet olduğu değerlendiriliyor” dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Erdal Alkış neci, nereli ve kim?

Erdal Alkış aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri. TFF Başkan adayı olan isimler kimler. Erdal …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting